IRC-Galleria

Bloodgoat

Bloodgoat

Witchtanic Hellucination

Mestarit o arsesta!!!Tiistai 04.09.2007 00:01

Joo, vittu mite hienoo oli duunis.. Mestari, herra iso herra käski meidän täyttää yks jumalaton monttu, ja tasotella.. Varttiavaille homma valmis, ku toinen mestari tuli, et ei pojat näin, ku sinne ois pitäny laittaa seinän viereen styroksit, ettei vesieristykset repeä.. JES!!!Eihän siihen ollu kerittykään ku vasta tuhlata 3 h aikaa ja kuutiotolkulla maata.. Ja ei ku täytemaat veke, ja styroksit paikalleen, ja uudestaan täyttö.. V*TTU mitä touhua!!!!
Joo, vittu mä luen itteni mestariks, ei tartte tehä mitn, kuha vaa kiertelee työmaalla ja jauhaa paskaa.. Ja ei tartte ees antaa tarvittavia ohjeita työmiehille!!
No ei onneks o mun tilistä pois toi, mut vitutti silti..
Ei kait siin, väsyttää aivan tajuttomasti, vois koittaa alkaa goisaan tos kohta.. Jos kerranki menis duuniin hyvin levänneenä. Mut sit toisaalta, ku kohta kallistan päätäni tyynyyn, ni elimistö kehittää jostaki aivan taatusti kofeiinia tai amfetamiinia, ja sit taas valvotaan seuraavakin yö.. Iha ku ei viime yönä ois tullu taas tarpeeks valvottua.. "Pienet" liskot oli taas.. AIna ku pisti silmät kii, ni alko liskot kiipeilee ihoa pitkin, ja moottorisahan terä pyöri naaman edes.. Hiki virtas.. Kauankohan jaksas noita liskoja?? Pitäsköhän kokeilla, et millo tartteis lähtä lataamoon, tai ainaki ruinaan jotai rauhottavia ja nukahtamislääkkeitä..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.