IRC-Galleria

BloodyEnd

BloodyEnd

Naapurin namusetä. ;)

Huhheijaaa.. Lauantai 05.07.2008 19:19

Olipas taas reissu. HUH. Ei kyllä enää ikinä koskaan milloinkaan tollaiselle reissulle, missä mennään linja-autolla jonnekim hornan tuuttiin. Yhteensä tuli linjurissa istuttua jotakuinkin 24 tuntia, eikä ollut mitenkään liian mukavat penkit niissä busseissa.

Muuten reissu oli kyllä ihan miellyttävä ja enimmäkseen oli hauskaa. Pieni harmitus iski kuitenkin siinä, kun multa lähti ääni ihan totaalisesti, eikä se vieläkään ole palautunut. Eilisen illan kimitin niinko pikkutyttö, kun muuhun en kurkkuni takia kyennyt.
Rahat siellä tietenkin meni, mutta tuli kyllä ostettuakin vaikka ja mitä. Kaljaa, lonkeroa, siideriä, viinaa ja ties mitä. Ja parit kivat hajuvedet tietenkin. :) Ja ville sai ihka oman lexuksen ja rotikankin vielä, kyllä kelpaa.
Vilnassa oli nättiä ja ilma oli koko ajan kerrassaan huikea. Tosin vähän tuotti vaikeuksia siellä se, että kaupoissa käydessä henkilökunta ei tietenkään puhunut suomea, eivätkä oikeastaan juuri missään edes englantia. Kaupanteko hoitui siis yksittäisillä sanoilla ja osoittelemalla tuotteita, jotka halusi ostaa, se oli jokseenkin hankalaa, mutta kyllä siitä selvittiin.
Hotellihuone oli tosi hieno, mutta pienenä miinuksena se, että meidän huoneessa ei ollut kylpyammetta! Onneksi pääsin sitten viimeisenä iltana äiskän ja iskän huoneessa käymään pitkässä ihanassa vaahtokylvyssä, se oli ihanuutta.
Käveltyä siellä kyllä tuli melkoisen paljon, mutta eipä se haitannut, kun hotellilla sitten odotti taas ihanan pehmeä sänky. ^__^

Nyt vielä parikolme päivää täällä landella ja sitten taitaa olla parempi suunnistaa kotiin päin. Jouduaan tosin varmaan vuokraamaan joku pakettiauto, kun tavaraa on niin kamalasti. Tuolta reissusta kun tultiin niin meillä oli kaksi isoa putkikassia ja yksi valtava vetolaukku, joka on aivan täynnä; siihen vielä lisäksi kaksi lavallista kaljaa ja yks lava lonkeroa. Siihen sitten lisäksi se, että mulla olis tarkoituksena roudta täältä tavarani pois. Kotiteatteri, laatikosto, kamalasti kirjoja ja muita mun tavaroita. Ihan pikkuautolla ei taideta selvitä, mutta ei se mitään meinaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.