IRC-Galleria

Blue_Cut

Blue_Cut

Mussa on karismaa.

How to KaraokeKeskiviikko 21.11.2007 14:43

Kai tässä on jo tarpeeksi pro, että voisi kirjoittaa pikaiset ohjeet kuinka karaoketat. Kirja matka karaokejuontajakuninkaaksi ilmestyy syksyllä. Ennakotilaukset keikalla tippien muodossa.

Ensiksi tarvitset osaavan karaokejuontajan ja minä satun olemaan söpömpi kuin joku Timppa tai Jamppa niin sovin tähän rooliin täydellisesti! Mainitsinko että olen laillistettu ja sertifioitu karaokejuontaja.

Tilaa vaikka polttareihin.

No eka kertahan on aina se eka kerta. Et ehkä tiedä ihan miten olla ja mitä tehdä, oot vähän hermostunut ja mä oon kokeneempi, tehnyt sen usean ihmisen kanssa ja sulta lähtee just karaokeneitsyys. Ja ehkä pelkäät että nautin siitä muiden kanssa enemmän.

Joten annappas avitan, olen ammatilainen, muistathan? Meillä on kuitenkin minuutti pari biisin välissä ja ehkä saan sut hymyilemään ja unohdat hetkeksi tulevan koitoksen. Niinja jos oot kaunis tyttö, voit ehkä jättää numerosi, sinkkujahan tässä ollaan.

Ja kun laulat, koita olla näyttämättä apinalta.

:)

Karaokessa on pari sääntöä, jotka tekevät työstäni nautinnolisempaa JA parantavat esiintymistäsi, kun kaikessa ei säädöt auta.

A. käytä ääntä! Mikään ei ole vittumaisempaa kun laulaja, josta ei lähde "volaa". Ja kun lyön mikin maksimiin riski että lähtee kiertämään kasvaa, plus, että voit rikkoo vehkeet. Ja sitten onkin vastassa Don Jouni ja keppi. Eli jos ei ääntä lähde, tai vedät mielummin huulisynkkaa, älä laula.

B. Jos on sun eka kerta, ota tuttu biisi, niin on ainakin yks juttu mitä ei tarvi hermoilla. Niin ja minäkin voin tietty olla valmiiksi tuttu :).

C. Nauti siitä, jos et nauti sen huomaa. Niele.. hymyileminen auttaa myös.

D. Harjoittele, jos kaikki ei mennyt putkeen, olit todennäköisesti paska ja minä hoidin tapani mukaan jutut mallikaasti, ei muutakun uusiksi!

E. Jotkut ei vaan osaa laulaa, ei vaikka guuglen laulunopetussivut sanoo mitä. Toivottomia tapauksia on. Luota muhun, olen ammattilainen. Ja sertifioitu laillistettu karaokejuontaja.

F. Liian kännissä on vaikea laulaa, kun ei näe sanoja. Liian kännissä on myös vaikea iskeä naista/miestä/karaokejuontajaa, paitsi timppaa ja jamppaa. Mokomia hmoja kumpikin.

Paitsi Jamppa, sillä on vissiin akka, ja timpallakin on. Pojat meni kaappiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.