IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

2.6Keskiviikko 03.06.2009 00:51

Taas jäänyt tää kirjottelu vähiin, en aina muista, mutta teijän kaikkien lukioiden mieliksi.
Olin tosiaan ma ja ti töissä tuolla tki päivystyksessä, pidempi pesti alkaa 15pv eli nyt vähän lomaa, onneks.
Maanantaina sai juosta koko ajan, porukkaa tuli ambulansseilla ja kävellen ja ikkunnoista ja ovista ja kaikkialta. Olin muutenkin hieman pihalla kun en oo sielä pitkään aikaan ollu töissä ja sit eka pv yhtä juoksua. Tää päivä,boooriiiing! Tosi hiljasta, kattelin siin joku miljoona tuntii vanhoi salkkareita ym. Lääkäreilläki oli tylsää, ne tuli koko ajan pyörii ja kyseli tarviiko apua, mutta ei tarvinnu ku ei ollu mitn tekemistä mistä olis ollut apua. Ku oli niin kiirrettä niin kävin siin sitten röökillä ja takaa kuuluu "MARJOO, MARJOOOO, MARJOOO!!" olin silleen et wtf?! Käännyin ja katsoin äitini oli siellä, siskoni nimi siis on marjo ja vahingossa sano mua mun siskoks. Sitten joku lähetti poika tuli siihen himmailee ja näytti pelottavasti yhdeltä tutultani mutta jälkiselvittelyiden jälkeen totesin ettei hän ollu hän.
Pikku mokia kyl käyny näinä kahtena pv, mutta ketn ei oo ainaki kuollu tms.
Tosi väsynyt kyl oo ollu töiden jälkeen, kai ku tuol viime kerrasta systeemit muuttunu niin pää täynnä kaikkee uutta tietoo.
Ja haluun kertoo kaikille(tai niille jotka vittu jaksaa lukee näitä mun lässytyksiä) että mulla on maailman paras poikkiystis!! Vaikka onhan siinä pikku särönsäkki.Se myy pärränsä pois ja saan sit ehkä auton hihihiih ja on se muutenki <3<3
ja sit otetaan pikkukisu ku muutetaan, muutettas jo. Mutta ei oikeen löydy mitn kämppää, ollaan siis hämppään muuttamassa ja tarkotus ois löytää joku kaksio keskustasta.

Jotenkin sitä ei vielä tajuu että on valmistunu ja tuntuu pöljältä vastaa töissä puhelimeen; "päivystys lähihoitaja kinnunen"
Vittu repesin ku mutsi soitti tänään tonne ja on tuolla kotihoidossa duunissa ja vastasin noin niin sit vastas kauheen virallisesti kans ja sit naurettiin. Kuullostaapa super hauskalta jutulta kun sen nyt tähän kirjotin.
Ja on tosi outoo kun ei oo autoo, mutta ehkä tekee ihan hyvää että joutuu käveleen. Musta tuntuu et koko ajan vaan paisun ja paisun vaikka en oo mitenkä enemmän syöny ku normisti. No paitsi koko vkl tuli vedettyy miljoonaa eri kakkuu ja kaikkee namii. Hitto kun ei lihois vaikka söis mitä. Ja muuten miks ihmiset yleensä lihoovat ku alkavat seurustelemaan? Onks se joku semmonen sitten ku ei tavallaan tarvi enään miellyttää muita tai jotain tällästä? Pöljää

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.