IRC-Galleria

Bougainvillea

Bougainvillea

what about life
"1.riitti: Ota appelssiini. Aseta se lattialle varpaittesi väliin ja hypi raivokkaasti se mössöksi. Levitä voiveitsellä mössö reisillesi. Toista samalla seuraava kirous: "ywhwy kynq tånpppm asw qwåwåwöös mnno, AAH!" Voit riisua jo tässä vaiheessa itsesi alasti. Tehoa korostaa, jos pidät toista appelssiinia päässäsi.

2.riitti: Ota appelssiini. Halkaise se kahtia ja aseta puolikkaat pakaroillesi. Juokse tanssien tiputanssia taloasi 8x ympäri, ja läiski pakaroitasi avokämmenillä. Jos olet oikein erityisen innokas, voit huutaa: "YYH YYH YYH UGLUGLU!" Lopuksi voit hinata itsesi lipputankoon.

3.riitti: Ota appelssiini. Halkaise se kahtia ja aseta puolikkaat rinnoillesi. Makaa samalla keskellä autotietä, muista maata suorana ettei selän herkät lihakset vahingoitu. Paina puolikkaita rintojasi vasten ja toista: "AAh, kasvakaa!"

4.riitti: Tämä tehostaa edellisten vaikutusta. Ota vesimeloni. Halkaise se kahtia japanilaisella keittiöveitsellä huutaen samalla irvokkaasti. Paina toinen puolikas syvälle päähäsi. Muistathan olla alasti.
Kiipeä talosi katolle ja huuda: "SSHSHSH! OLEN KÄÄRME!" Hypi tasajalkaa ja heiluta käsiäsi ympäriinsä. Jos onnistut, niin koita heittää kärrynpyörä katolta alas. Jos leikkaat vesimelonin puolikkaaseen sahalaitakuviot, myös perseessäsi tulee olemaan nätit sahalaidat!

Oikeesti, luin tän demistä. Toimi ihan uskomattoman hyvin!"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.