IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

Hammaspeikkojen vikaTiistai 04.11.2008 18:51

Kahdeksan puudutusta(ihan normaali määrä? Anyone..?) ja yks vittuun revitty hammas.

Tuloksena hullut kuumotukset ku oikea puoli kasvoista ottaa lepoa eikä tolta vitun roikkumiseltaan kerkeä palauttaa tuntoa edes kurkkuun mihin tämä kiltti hammaslääkärinainen nähtävästi pisteli myös sokeuksissaan neulallaan. Plussana täytyy kuitenkin mainita kyky syödä vasemmalla puolella suusta ja samalla pudottaa oikealla. Sain siis rahan edestä.

*kyynel :´(

Osta oma PoppiHoppiPändi, senki punaniska!Keskiviikko 04.04.2007 01:51

"Cotton Eye Joe, cotton eye joe.. didudiiduu.."

http://cgi.ebay.com/Rednex-The-Band-Is-For-Sale_W0QQitemZ300096748486QQcategoryZ50973QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Ja halvalla lähtee, niin ku aina. Vois ihan piruuttaa laittaa tarjousta ja katsoa minkälaiseen kusilätäkköön liukastuu kun selviää että huudon takana hiippailee hurja kontulanhippi.
BLACK JACK ( dolph lundgren )

Jack Devlin oli paras henkivartija mitä USA:sta löytyi, aina valmis vaikka kuolemaan asiakkaansa puolesta - ja melkein kuolikin. Granaatin räjähdys aiheutti Jackille harvinaisen fobian. Pelkkä valkoisen värin näkeminenkin saa hänet shokkiin pelosta, syy minkä takia hän pitää aina mustia laseja. Hän on Blackjack!

Jack kutsutaan suojelemaan erästä supermallia, jonka perässä on raivopäinen tappaja. Aluksi Jack kieltäytyy keikasta, mutta kun hänen paras ystävänsä lähes menettää henkensä mallia suojellessa, ottaa hän tehtävän vastaan. Mutta tappaja tuntuu olevan liiankin hyvin perillä Jackin heikkoudesta... Jackille ei jää muuta mahdollisuutta kuin kohdata armoton psykopaatti sekä pahin pelkonsa!
valkoinen väri


Mietin usein, että miten maailman käy, kun kuolemattomat kivikasvomme(Schwarzenegger, Seagal, Lundgren, Van Damme..) siirtyvät ajasta ikuisuuteen. Tuhoutuuko maailma? Nouseeko bensan hinta? Jakaako Hefner enää kutsuja kartanoonsa.. ja jos jakaa, putoaako niitä minun luukustani?
Kysymyksiä, joihin on vaikea ja pelottava lähteä löytämään vastauksia. Lähden nukkumaan!

T(error?)isti haudan takaaMaanantai 04.12.2006 03:31

RARE, BIZARRE MAGAZINE
PROOF THAT PRINCESS DIANA
WAS INVOLVED IN
THE 9/11 CONSPIRACY!

Kiistaton & ainutlaatuinen todistuskappale osoittaa ilman epäilyksiä että edesmenneellä Walesin prinsessa Dianalla oli näppinsä pelissä wtc-tornien tuhoutumisten kanssa.

1989 MAGAZINE, VOLUME 9, NUMBER 11 (9/11, GET IT?)
SHOWS DIANA IN FRONT OF WORLD TRADE CENTER!!!

Eikä ees maksakku viis tollarii.

http://cgi.ebay.com/NUMEROLOGY-9-11-WTC-CONSPIRACY-PRINCESS-DIANA-INVOLVED_W0QQitemZ220053866493QQihZ012QQcategoryZ1469QQrdZ1QQcmdZViewItem

Huutaisin itse, mutta on vähän tiukkaa just nyt..
joo. Menin kontulan kelaan ja esitin kiltisti että josko nyt lyylimummo siinä tiskin takana neuvoisi minua tämmöisen sotilasavustus lappusen kanssa jotta tuo avustus saataisiin juoksemaan ja että kontulan kiinteistö olisi minuun asukkaanaan tyytyväinen. No siinähän se lappu täyttyi toisiamme sätien ja halveksuen katsellen, sitten tulikin tämmöinen pieni este. Hellevin mielestä minä en ole suorittamassa asevelvollisuuttani joten siitä pitäisi nyt erikseen repiä jostain jonkinlainen todistuslappunen ja kiikuttaa se marjattaanan postiluukusta siihen ja siihen kellonaikaan ja silloin ja silloin viikonpäivänä.

Asiahan on näin että tiedot minun oleskelustani Lapinjärven koulutuskeskuksessa ovat painettu ja naitettu hellevin koneelle ja hyvissä ajoin ennen kelaan astumistani. Minulle kerrottiin että sanoivat ne vaikka kelasta että kuu on tulossa taivaalta alas älä nyt siinä möllötä vaan juokse äkkiä kotiin turvaan niin me "aivan varmasti" hoidamme tämän hakemuksen loppuun asti, niin niihin satiaisiin ei olisi uskomista. Joo Jee. Siinähän sitten urputin aikani tälle lottaliitosta ulos heitetylle mummolle ja pyysin vielä tarkastamaan koneensa ettei se vaan vahingossa olisi se 0,00000,00000,000 kilobittiä tilaa syövä tieto sinne ilmestynyt. No eihän se "ollut". No siihen toikaisin että nó sinne se vielä tulloo ja että sitten hakemus pyörimään. Siihen murmeli että vaikka se tieto tohon tuliski niin se ei kelpaa todistukseksi siitä että olet suorittamassa siviilipalvelusta. Joo. Vaikka se onkin ainoa keino jolla on oikeastaan koskaan koneiden tultua näihin "laitoksiin" voinut todistaa jonkun suorittavan palvelusta, suoritti se sitten sitä vekaralla tai vakovallissa, niin tämän henkilön täytyi tästäkin päästä veettelemään ja juoksuttamaan minua. Ja täällä ne sano ettei todistusta kirjota koska kela on yks iso ******* ja jokainen kelan työntekijä haisee ****** ja et *******, ****** on siksi ******* ******* ja niin edelleen.. että kai tässä odotellaan sitä että kansaneläkelaitos sattuisi tekemään oikein ja maksaisi minulle kauan kaipaamani vuokrarahan..

Jatkoa luvassa. No ei. Sivari koulutusjakso kestää vain 3 viikkoa. Hajotkaa siis aamuihinne sotilaat.

Alennusmyynti saa mut aina sek8Perjantai 10.03.2006 03:14

No nyt on markkinat ja halvat semmoset.

ihan "alkuperäinen" ja toditetusti aito valokuvatus Itse rokkenroolin kuninkaan Elvis Presleyn haamusta.
Kaikki nostalgian henkiset keski-iän jo reippaasti ylittäneet museojäänteet siirtäkää siis pihtiputaan keskikesän latotansseja varten harkitsemanne puukenkä ostos suunnitelmanne syrjään ja harkitkaa ehkä kautta aikain reiluinta ja edullisinta tarjousta jota maailma on meille voinut kaikessa avokätisyydessään tarjota.

US $32,000.00 (taskuraha)

http://cgi.ebay.com/PHOTO-ELVIS-GHOST-SPIRIT-Authentic-Original-PHOTOGRAPH_W0QQitemZ7597607811QQcategoryZ2014QQrdZ1QQcmdZViewItemMyyjä antaa tuotteelle täyden palautusoikeuden , tosin palautus täytyy tapahtua kesäkuun 12 vuonna 1997 täydenkuun aikaan tuote avaruussukkulusta laskuvarjon varassa pudottamalla.
Aikamatkailun saloja epäilevät älkää siis vaivautuko.

RIGHT TO NAME OUR BABY DUE JUNE 1, 2006Lauantai 04.02.2006 16:36

Varakkaat voikin sitten käyttää mielikuvitustaan.

http://cgi.ebay.com/A-WELL_W0QQitemZ5647109839
Now is the chance for you to own your very own piece of the exotic far east. Yes it's true!!
A partially eaten takeaway meal can be yours. This scrumptious combination of beef chow mien and chips will tantalise and delight the taste buds in a way unimaginable to now.

http://cgi.ebay.co.uk/Last-Nights-Chinese-Takeaway_W0QQitemZ4430128180QQcategoryZ14312QQrdZ1QQcmdZViewItem

Hintakaan ei ole meidän nälkäisten onneksi kovin korkea. :)
Cheddar, arkullatanssija, setittäjä, nollayzi, kuudes aisti, greedy, anni major, ym. bull Kom!
« Uudemmat -