IRC-Galleria

Carabella

Carabella

Miss Arthur Pendragon

14. November, Tag 2Lauantai 15.11.2008 12:44

Kas niin. Toinen päivä pulkassa. Aamulla heräsimme sitten – minä puoli kymmenen maissa, Kirsi jo aiemmin. Sen jälkeen syötiin aamupalaa. Sitten Kirsi alkoi kotitöitä tehdä ja minä sitten siinä välissä meikkailin ja pistin kauhunaaman kondikseen. Sen jälkeen kokkailtiin – se oli jotain hyvää ruokaa missä oli Maultascheneita, eli niinkun täytepastaa (pinaattia). Se oli tosi hyvää, maistui vähän lihapullalle, mitä saa marketeista valmispakkauksista. Noh, sitten oleskeltiin vähän aikaa ja perheen mama tuli kotiin. Se alkoi jotain tuolla huutaa Samille (kuva yllä) ja katkasi hetkeksi netinkin. Mut eipä hätiä.

Sitten tämä perhe lähti (tai siis mama ja lapset) sen äidin miesystävän luokse johonkin Hollannin rajalle ja saatiin tietää samalla, ettei isäkään ole tänään tulossa kait kotiin. Käytiin sitten tuossa lähikaupassa ostamassa ruokaa ja meikä kokkailee huomenna hunajacurrykanaa. Tarttui sieltä sitten mukaan sikspäkki sitruunamakuolutta (jotain alle 4e!!!) ja karkkia ja parit jugurtit (miulla Stracciatella ja Mustikka). Oli joku mielenkiintoinen ruusu-aloe vera, mutta kuulosti vähän epäilyttävältä.

Noh, sitten söimme ruisleipää ja maistoin sitä nyt sen Nutellan kanssa. Ei se pahaa ollut, ihan ok. Suklaanugaapähkinälevite + ruisleipä.... No jaa, ihan upposi kyllä. Sen jälkeen lähdettiin taas jäätelöbaariin jäätelölle ja ah tilasin 7e annoksen jossa oli kyllä aivan liikaa jäätelöä – tai se oli vähän liian makeaa ja vähän liikaa kermavaahtoa mutta ai olin kyllä niin in seventh heaven <3

Sitten tultiin taas kotiin hetkeksi, aloiteltiin yksillä pulloilla täällä ja siirryttiin sitten Mikaelan luokse. Hetki siellä istuttiin ja juotiin oluet ja sitten suunnattiin baariin – anteeksi, pubiin. Ensimmäinen oli Pub Sir Jones, joka oli ihan jees ja kohta puoliin mentiin kadun toiselle puolelle Zur Louiseen. Koska tuo olut ei niin maittanut (se makuolut oli ihan jees ja maistoin Kirsiltä jotain perusmietoa, joka oli kans ihan jees), niin päädyin juomaan Vodkakolaa ja maistoin vodkabatteryn. Ehkä noin puoli kolmen maissa lähdimme kotia kohden ja kohta menemme nukkumaan – tai siis minä, kunhan olen leipäni syönyt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.