IRC-Galleria

Carabella

Carabella

Miss Arthur Pendragon

Kirje rakkaalle kannettavalle <3Torstai 01.01.2009 22:30

"Rakas Acerini,

Vaikka olemmekin kokeneet paljon viimeisen puolentoista vuoden aikana, on taipaleemme kohdannut tien pään. Meillä on ollut sekä hyviä että huonoja aikoja, niin ylä- kuin alamäkiä. Niinpä haluaisin lausua sinulle viimeiset sanani:

SAATANAN HOMORUNKKU, senkin rasistipaska kusipää, vittu sinussa ollut koskaan mitään muita kuin vikoja vikojen perään. Jos vielä saisin sinut joskus takaisin, hyppisin päälläsi, uittaisin tervassa, pyörittäisin höyhenissä ja viskaisin järveen. Tai vielä parempaa: viskaisin sinut ulos ikkunasta ja jättäisin mätänemään, sinä saatanan piripää! Söisin, jos maistuisit paremmalle, mutta paskallehan sinä vain maistuisit kun paskaa olet täynnä. Hirttäisin jos eläisit, vetäisin kölin ali ja heittäisin Mount Everestiltä alas, PERKELE! Aiheutit enemmän päänvaivaa kuin mitään muuta, joten kiitos kun heitit henkesi, eipä tarvitse enää katsoa vitun rumaa pärstääsi!

Hyvästi, toivottavasti ei enää koskaan tavata!"

Enää oisi kiva saada tästä paskaläjästä korvaus takaisin, kun ei valmistaja osaa saatana kunnon koneita tehä: niinhän sitä on Acerista sanottu, kahden vuoden aikana menee paskaksi. Huomenna haen sitten HP:n, jos vaikka ois ees pikkasen parempi kuin tämmönen rasistimulkku... USB-portti paskoi, CD-asema ei pyörittänyt, Web-cam ei käynnistynyt kuvakkeesta sellaisenaan vaikka mesessä ja skypessä toimi, toinen kajari mykistyi, nyt meni sitten toinen USB-portti ja näytönohjain, käynnistelee itseään öisin itsestään ja etenkin jos tunkee saman jatkojohdon pistorasiaan esim. iPodin laturia, kännylaturia, lamppua jnejne... ja hiiren vasen näppäin on rikki. Viimeisin on ainoastaan itse aiheutettu vahingossa, että näin helvetin hyviä ne on...


// Purkaus ohi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.