IRC-Galleria

Carabella

Carabella

Miss Arthur Pendragon
Ei, kyse ei toki ole siitä että ahmisin tai muuta. Muttakun eilinen jatkuu. Eilinen oli varmaan pre-day perjantai 13:lle...

Että aamu lähtee niinkin hyvin käyntiin notta kun eilen odotin et milloin saan sakot tai ajan kolarin. No tänään kävin makeisia hakemasa sitten meille ystispäiväksi ja huhheijaa ei ollu lähellä että koko päivä olis jäänyt näkemättä. No ei sentääs. Mutta mun eilinen odotus kävi toteen, joskaan minä en onnekseni kolaria ajanut, vaan isä.

Odottelen toki tässä että millon poliisi soittelee jotain ykstyiskohtia kun nakkasin nimeni näköjään todistajiin. No jaa. Totuushan on se, että joo sinä on kaksi kaistaa, eikä siinä kohtaa ollut toinen edes alkanut. Ja kyseinen auto ajoi sitten mun nähdäkseni ylinopeuttakin. Mutta kai voi mitään kun vitun idiootit ei osaa ajaa rajotusten mukaan (mäkin olen vitun idiootti).

Mutta joo, että tämmöstä. Odotan innolla loppupäivää. Ja munkin pitäisi tänään ajaa. Jos en ottas isästä mallia. Ei tarkota et osaan ajaa tai jotain ajosääntöjä vaikka mulla onki kortti xD Ja kato ei sillä kortilla ajeta kun taidolla. No eei. Mutta tässähän sitä. Meen kirjamessuja järkkään ja siitä mökille ja ratsastaan. En tosin tiä uskallanko tehä mitään muuta ku mennä takasi punkkaan ja välttää tää päivä. LOL.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.