IRC-Galleria

Carabella

Carabella

Miss Arthur Pendragon

Vittuuntunut, väsynyt ja vihainen.Maanantai 06.11.2006 11:22

Äsken englanninaine. Kai se ihan ok meni, mutta tiedä siitä. 237 sanaa, 37 kun suositeltavaa (tosin 250 ehdoton raja jos kirjottaa virheettömästi, mutta mä varmaan kirjotankin x) ). Päivällä on sitten vielä ruotsinkoe (voivittu!) johon ehkä kannattas vielä mennä kertailemaan. Arvatkaa vaan monesti huvittaako. Torstaina mennään bilettään jaja... sillon vaihtuu jaksokin. Pääsen taas mun rakkaan aineeni, psykologian pariin. Jåp.

Mua väsyttää koska mulla on SAD, eikä nää tokkuraisuus ja heräämisvaikeus oo kivoja. Valohoitoa, kiitos. Joulumasiskin alkaa jo sitten pian joulun lähellä tulla, joten oon sillon luultavasti kirjottamassa koneella tai angstaamassa säkkituolissa kattoen jotain Grinchiä tai jotain... o.O

Ja ei se sinällään vielä mitään. Mua vituttaa suuresti. Elisan idioottiyhteys katkes eilen, eikä vielä aamullakaan ollut tullut toimintaan. Meen hirttään ne. Joo, niin teen. Jos ei asia oo kunnossa ko meen kotio niin nettiriippuvainen neiti soittaa Elisalle ja sanoo vähän että moimoinettinyvittusitäkkiätoimintaantaisyntyyruumiita. Ai miten niin mä oon nettiriippuvainen o.O? Tosin tunnetusti teen kokeen jossain tunnissa niin meen sitten niinku kaupungille ostaan jotain kivaa bileisiin. Nite Trainiin tsuku tsuku. Joo, olen väsynyt, kuten huomaa, mähän sanoin.

Ja kohta pitäs viä muistaa yhdet vuorosanatkin. Ja perkele pitäs nauhottaa viä sit yks biisikin. FUUUCK.

Hyvää yötä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.