IRC-Galleria

Carabella

Carabella

Miss Arthur Pendragon
Vittu äidit osaa olla kusipäitä. Ajattelin juur että kysyn kaveria, joka pärjää mua paremmin koulussa (tosin eri koulussa), lukemaan mun kanssa ja jelppimään ruotsin kokeisiin. Muttakunei.

Mitä se saatanan kusipää luulee? Mä en pysty keskittymään yksin ja sen kans lukemisesta tulee vaan huutoa ja vittuilua. Että siltä en apua ota ja se ei multa tasan mitään kysele.

Ei ota ketään. HAH. No vittu jos tahot mun saavan ruottista nelosen niin siitä vaa.

Vituttaa. Pahaolo ja tulen kipeäksi, lämpö nousee, 37,4. Kiitos ach-niin-ihanan kuvis/valokuvaopen joka vei meidät jonnekin vitun rupriikkiin (Mikä ei vois mua vielä enemmän vähempää kiinnostaa) ja viime viikolla sanottiin. Tosiaanko se luulee et mä sitä enää muistan? Vitut jäädyin sitten ja protestoin sille. Yskin siä kokoajan ja se vaan heitti "Raitisilmamyrkytys", no vitun kiva ku toisella OIKEESTI ottaa keuhkoihin. KIITOS, mulle riitti. Muutenkin ilman koko saatanan valokuvauskurssia olisin eläny. Paskaa koko kurssi.

Minä kiitän tältä päivältä ja poistun nukkumaan, sillä aamulla on englanninkoe. Vaikken edes tiedä olenko koulukunnossa huomenna.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.