IRC-Galleria

CathyDawn

CathyDawn

Naughty pickers wear big knickers

Uni saa tulla...Tiistai 09.09.2008 05:42

Mitä tehdä kun kaikenlainen tappavan tylsä toiminta ei tee tehtäviään ja saa silmiä lepsumaan kiinni? Taas kerran tullut ongelmia tämän nukkumisen kanssa; yöllä silmät pyörii vielä vimmattua tahtia ainakin sinne kello kolmeen asti ja sen jälkeen kestääkin olla potslojoo aina aamuseiskaan asti ja taas alkaa kintut vispaamaan ympyrää ja silmäluomet ei pysy kiinni edes pikaliimalla (no okei, en ole edes koittanut, enkä tule varmasti koittamaankaan vaikka aika epätoivoista meno taas on). Päivät menee hyvin ilman päikkäreitäkin ja ei mitään kovia väsymyksen merkkejä ole vielä ainakaan ilmaantunut, mutta olisi kiva olla lueteltuna normaaliksi edes nukkumisen suhteen.
Näin niinä hetkinä kun eilen yöllä nukuinkin niin erikoista unta. Tulin kotiin ja asuntoni oveen oli teipattu paperilappu joka muistutti kovin sellaista lappua, joka laitetaan mukaan virtsakokeisiin. Lapussa todettiin yksitoikkoisesti, että naapurini oli kuollut. Ainoa ihmetykseni unessa oli, että mikä mahtaa olla naapurin residuaaliaika, kun siihen ei ole laitettu minkäänlaista merkintää. I´m such a sick bastard...
Tiedän kyllä mikä pitää hereillä enkä sille asialle kyllä mitään tällä hetkellä voikaan. On vain niin pelottava ajatus, että saisi taas kipeästi näpeilleen vaikka asia on eri ja tähän ihmiseen pystyn luottamaan sydänjuuriani myöten. Jään jännityksellä odottamaan josko ikinä päästään 5. jaksoon saati 2. tuotantokauteen...=)

"Tahdon levätä
tahdon silmät ummistaa
en nousta vähään aikaan
uni tullessaan saa tuoda veljen mukanaan
en palaa tähän aikaan..."
Mokoma/Uni saa tulla

-Katri-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.