IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Tällä hetkelläPerjantai 01.02.2008 16:59

kaikki on ihan hyvällä mallilla... Rakennusäijät tuli tällä viikolla tekemään rappusia ja keskiviikkona valettiin raput keskitasoon asti ja loput tässä piakkoin. Eli kunnon betoniportaat tulee, ei tarvi ainakaa valittaa että paljon narisis eikä paljon töminätkään sitten kuulu. Pitää vaan odotella että saa tietää paljonko ne tulee maksamaan ;)
Loputkin ikkunat asennettiin tällä viikolla ja teknarin ovikin tuli eilen joten pian saadaan lämmöt päälle. Pääovi tulee viikolla 7 mutta sillä ei niin kiire ku siinä on väliaikainen viritelmä kyllä..
Viime viikolla oli palaveri takan suunnittelijan kanssa ja hän oli iloisesti yllättynyt kun olin jo valmiiksi piirtänyt tulevan takan meille ruutupaperille. Ei tarvinnut hänen muutakuin laskea sille hinta. Ajateltiin laittaa siihen kulmaluukku ja isäntä riemastui kun kuuli kulmaluukun hinnan... 2tonnia pelkkä luukku, on kyllä kiskontaa. Mutta mitä ei sisustusmielessä tekisi..;) eli kulmaluukku siihen tulee niinkuin suunnitelmissa olikin (sopii mulle). Takkaa tullaan ilmeisesti ensi viikolla aloittelemaan..
Yläkerran lattiaan laitettiin lattialämmitys ja sähkökaapelia vedettiin 200metriä reilu viikko sitten ja valuu oli sitten heti samaan syssyyn joten sekin on nyt valmis. Tosin moittimista taas löytyy... lattialämmityksen jakotukki tuli pikkasen väärään kohtaan keskelle keskimmäisen huoneen seinää mutta kai sen siitä sitten jollain kotelolla piiloon saadaan... ja sängyn alle pois näkyvistä.. Näin naisen näkökulmasta katsottuna tollaset asiat vitu**aa mut kai se siitä...
Eilen tais isäntä tilata ilmastointivehkeet ja koneet, että kun ne sieltä tulee niin saa tuo siskon mies tulla niitä asentelemaan;)
Kävin kyselemässä piirtämälleni kodinhoitohuoneelle hintaakin ja täytyy todeta voi tätä rahanmenoa... aluksi aateltiin sinnekin samaa kiiltävää valkoistakaapinovea ku keittiöönki mutta vaihdoin halvempaan versioon, sama se sitten mitä siellä huoneessa on. Mutta valkoista kuitenkin.
Kaiken kaikkiaan homma etenee nyt kivasti että kai sitä voi ainakin tällä hetkellä uskoa että sinne toukokuussa vois päästä muuttamaan.. Hope so.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.