IRC-Galleria

be a nurse, or not..?Tiistai 13.11.2007 12:53

Koulu menee päin jotain. Joku mättää nyt opiskeluissa ja sitä ollaan ny koulus selvittämäs.. Niin ja töihin pitäis keretä 12sta et voi jee jee.
Saisko puolivuotta vapautta koulusta, niin että voisi lähteä vaikka OM:n juttuun tai jonnekkin. Pois.?!

[Ei aihetta]Maanantai 20.08.2007 00:39

tosiaan..tässä kun kelailin viikonloppua niin tajusin että tää on ollut yks road trip :D kilometrejä varmaan tuhat takana.
matkareitti: tampere-hyvinkää-lohja-karkkila-lohja-virkkala-lohja-hyvinkää-tampere-kuru-tampere-karkku-ikaalinen-parkano-kuru(-ja huomen vielä tampereelle takas).
en valita. tykkään matkustaa. :)

matkailija:Sunnuntai 19.08.2007 16:56

Taas yks viikonloppu takana, oli ihan hauskaa. Ja ainakin Lohja tuli tutuksi ;) ja tutustu moneen tyyppiin sekä kilometrejä kerty melki 1000 km joten ei paha saldo tälle viikonlopulle :D!
Täytyy sanoo vaan, että nyt väsyttää.
Mutta ei voi mennä nukkuun ku oon Kurus ja täs vähän oottelen et sais jotain syötävää ja kamoi pitäs pakata jne jne :P! Niin ja muistaa se passi et pääsen espanjaan ja ettei tarvis kotona poiketa ennen sinne menoa.

TeilleTorstai 16.08.2007 21:07

Koulua, töitä ja vapaa-aikaa.. arkea siis. Ahdistavaa sellaista. Ikävä kun on niin montaa ihanaa ihmistä eri puolelta suomea. Ei vaan tajuu miksei saa pidettyy yhteyksii... Kai se vaan on olevinaan niin hektistä tää elämä. Ja mitä kauemmin on ottamatta yhteyttä sitä vaikeampaa on enää ottaa yhteyttä. Lopulta ne välit menee poikki, ja ihan vain sen takia ettei tullut pidettyy yhteyttä. Great. Mut kai siinäkin erotetaan ne tosi-ystävät niistä muista -ja uusia tuttavuuksia saa aina tilalle. Mutta ei se uusien tuttavuuksien saaminen korvaa vanhoja, koska niiden vanhojen kans on niin hyviä muistoja. Ei taaskaan sillä ettenkö haluisi tutustuu uusiin ihmisiin, sillä uusiin ihmisiin on aina ihana tutustua ja toisinaan tuntuu että se on jopa elinehto mulle...
Pääpointtini ei kyllä ollut valittaa. Lähinnä kertoa että välitän ja rakastan. Yhä. Ja aina. Teitä. Ja sua. Oot tärkee.

<3 vs </3Perjantai 10.08.2007 19:04

Koulu on taas alkanut. Ei oikein ihan motivaatio ole kohdallaan ja se huolestuttaa. Mutta en silti ole vielä lintsannu koulusta joten ei paha, ei.
Tässä oon yrittäny netistä etsii itelle kämppää..tai sitten toinen vaihtoehto on löytää kämppikset tähän nykyiseen osoitteeseen..mutta ei ole helppo tehtävä :S! Asuntoi ei oo paljoo tai sitten kaikkia ei vain voi ottaa kämppiksiksi.. Mut ehkis tää kämppä asia selviää tässä jossain vaiheessa..armon aikaa tässä asiassa on syyskuun loppuun asti.

HoitsuiluaMaanantai 06.08.2007 01:29

Joo, oon ny pari päivää ollu hoitsuna. Saanu pitää ihan sellaista valkoista hoitajan mekkoakin. Uskotte varmaan että olin ekan päivän jälkeen aika hajoillu sen hameen kanssa. Mutta tänään oli jo kiva pitää sitä mekkoa (ku oli osannut varautua ja ottaa legginsit mukaan ;D)! Ja huomen aamusta puen sen jälleen päälleni kun tämä sisar "hento" valkoinen ilmottautuu töihin.
Ai nii, pakko kertoo. Mä oon jo osaston vaarien "ihailun kohde", soittivat tänään kelloa yhteistuumin (ihan huvin vuoksi siis) kun halusivat nähdä mut ku oon kuulemma niin kaunis xD! Ei näin. ei.

Niin, ja olipahan eilen päpän ja jarin häätkin<3 aivan ihanat :)! pääs tekeen vähän jäynääkin tuoreelle parille esim. ryöstämällä ensin sulhasen ja illan lopuks varmistamalla "hyvät yöunet" :D! Tyksin niistä silti vaikka teinkin niille vähän jäynää.
Muutenkin viikonloppu meni ihan kivasti :)

keikkatöitäTorstai 02.08.2007 19:28

hih. mä sain töitä. ainakin kahdeksi päiväksi. kaupin sairaalaan :)
jippii.

[Ei aihetta]Tiistai 31.07.2007 23:15

"You wanted perfect/You got your perfect/Now I'm too perfect for someone like you"
"You wanted perfect/You got your perfect/Now I'm too perfect for someone like you"
"You wanted perfect/You got your perfect/Now I'm too perfect for someone like you"

"You wanted perfect/You got your perfect/Now I'm too perfect for someone like you"
"You wanted perfect/You got your perfect/Now I'm too perfect for someone like you"

"You wanted perfect/You got your perfect/Now I'm too perfect for someone like you"

[Ei aihetta]Tiistai 31.07.2007 11:30

tänään autokoulun kakkosvaiheeseen.
turhauttavaa rahan kiskontaa sekin :/!

[Ei aihetta]Perjantai 27.07.2007 04:25

keskiviikko: heidi was @ ruma
heidi was @ onnela
ja heidillä oli kivaa. ja tytöt oli kivoja.

torstai: hmm. päivään tuli noustua vasta lopullisesti klo 16sta :D! Ja sitten kävinkin Bauhausissa, sitten kävin tekeen vuokrasopparin ja siivoon omaa huonetta uuteen kämppään..niin ja sitten poikkesin sannalla ja sen jälkeen annalla.. :)
Mutta joo..
"When I close my eyes... I remember why I smile.
Under my umbrella... I'm an accomplished exile."