IRC-Galleria

Näinhän me siis ohjaamme lapsia. Selkeästi, ymmärrettävästi ja kaikella pitkämielisyydellä.
Ei kait. Kai niitä sammakoita aina välillä vain pääsee suusta. Meillä ohjaajillakin, vaiks lapset ne yleensä kaikkee hassua ja ihanaa sanoo. Ihan niinkuin yks muksu joka tänään tuli mua heti halaan ku pääsin töihin:
"Yksi..Kaksi..Kolme..Neljä..Viisi..Kuusi..Seitsemän..Kahdeksan..Yhdeksän..Kymmenen! Mä tykkään susta kymmenen kertaisesti" :D hupsu.

No joo..
Eilen oli vapaapäivä:
Aamusta heti Treelle. Ekaks suuntasin Päiville ja Jarille, sitten Tytille ja sit Annalle. Annalta mentiin Sannan kans Sanankulmaan tms. Ja sieltä Lielahden mäkkiin ja sieltä Annalle. Annalla olin siis yötä..
Tänään:
Aamul heräsin "jo" 8.00 koska piti päästä shoppaileen. Ja tulihan sitä shoppailtua vaikka mitä. Arvelisin et noin 400e paloi parissa tunnissa. Mut eipä tarvi hetkeen ostaa vaatteita..Tai ehkis syksyl joku(nen) huppari... Ja ostin oikeesti elämäni kalleimmat farkut.. 90e ja 100e maksavat leet. Mutta kun ne oli niin ihania ja istuivat niin hyvin.
No joo. Ja klo 14sta alkoi työt. Oli aika kiva päivä. Merirosvo seikkailua ja kaikkee sellaista. Oli kivaa. Vaiks oon ihan väsy ton työvuoron jälkeen -ja huomen vielä aamuun.
Hih, meillä kun on muuten töissä sellainen salainen kaveri juttu, niin mun salainen kaveri oli pistänyt sellaisen söpön postiivari-lasit-härdellin kirjeen kera meidän postilaatikkoon. Oli aika veikee. Sellainen itsetehty tähti"linssit", teippi, liima, v.pun.silkkipaperi. niitti sydeemi. Hih. <3

left behindTorstai 21.06.2007 03:07

Tämäkin leiri on nytten ohi. Tulee ikävä noita lapsosia. :') <3

Mut oli kyllä jees päivä ja hauskaa oli. Tänään taas pitkästä aikaa mietti että tälläisestäkö meille oikeesti taas palkkaa maksettiin.. Istuttiin nurtsilla. Keinuttiin keinuissa. Kikkailtiin jalkapalloilla. Naurettiin yhdessä. Tehtiin höpsöjä asioita. Halailtiin. Elettiin hetkessä. Ja oli hyvä olla.
Kiitos jokaiselle tästä päivästä<3! Olette rakkaita ja tärkeitä -ja tietysti ihania.
"Me ollaan sankareita kaikki, kun oikein silmiin katsotaan, me ollaan sankareita, ihan jokainen"
Hih. Parin paskan päivän jälkeen koitti ihana päivä. Meitsil oli kivaa ennen töitä, kivaa töissä ja kivaa töiden jälkeen.

Kannatti nukkuu kunnon yö unet. Kannatti omistaa ihanii serkun lapsii. Kannatti olla ihania leiriläisiä. Kannatti olla ihania työkavereita. Kannatti ottaa rennosti. Kannatti lähtee pelaan mölkkyä satamaan. Kannatti olla hyvä perse. Kannatti syntyy hulluksi.

"Kiitos tästä päivästä, se oli kiva".

SUPER SHITMaanantai 18.06.2007 18:54

Tää oli sellainen työpäivä jonka olisi voinut jättää välistä. Oli todella rankkaa henkisesti ja meitsi oli ihan ahdistuksissa koko päivän. Mut mitä vähemmän oli työvuoroo jäljellä niin sitä mukaa olo helpotti.
Hitto ku osais olla ihminen joka ei stressaa ja mieti asioita. Ja muutenkin osais ottaa lunkisti asioita.

SHITMaanantai 18.06.2007 02:05

Aamulla ahdisti ihan tuskana. En tiedä miksi. Mutta ehkä noin sadan halin jälkeen olo helpottui. Niin ja ehkis sen peppi-hyppelyn jälkeen... Mut kyllä niissä haleissa on vaan kummaa voimaa. Tai sitten niitten antajissa on ikäänkuin kuin voimalatausta jota ne jakaa halatessaan.
No juu. Ihan jees päivä kuitenkin oli töissä.
Töiden jälkeen menin muutaman (työ)kaverin kans Kuru-Cityyn ja satamas chillailtiin. Oli ihan hauskaa :)! Sen jälkeen olin vähän teini-kuskina ja sitten menin Karitan (ja Sinin) kaa yksille ja poikettiin taas satamas -tällä kertaa moikkaan naimaluvan saaneita ja etenkin serkkui sieltä bongailees tai sitä joka sai naimaluvan. Tämän jälkeen taas ajelin autolla. Lopulta päädyin kotiinkin, ja sain koiratkin ruokittua. JHIPPEE.
Eli ei nyt mitenkään erikoinen päivä mutta silti ainutlaatuinen.
:)

american dream ;>Sunnuntai 17.06.2007 02:10

aikas sählinki päivä. Ihan kokonaisuudessa.
Porukat tuli aamulla n.9lta kotiin poikkeen ja herättämään mut. Sitten ku ne lähti, jatkoin unia noin puolelle päivälle ja vähän yli 13sta olin lomakodilla. Katsottiin sitä pyhäkoulua, että saa nähdä miten se sujuu huomenna aamuvuorossa, johon on liian vähän aikaa.
Mutta niin, tänään iltavuoro oli sellaista yleistä säätämistä, mutta osas ne muksut olla ihania ja laukoo vaikka mitä hauskaa -ja samoin niitä sammakoita pääsi ohjaajien suusta.
Oon kyllä ihan poikki työvuorosta ja veto poissa muutenkin. Onneks oon saanu tänään monta halii että pitäis kyllä jaksaa -ainakin niiden halien voimalla hetki jos toinenkin :D

Hih.


Mut pari hauskaa sammakkoa tähän päivään:

Poika 8 v. "Ai sulla on lasit"
Mä: " Joo, on. Näytänks oudolta niiden kans?"
Poika 8 v. "Noh, oot sä ihan iha..katseltavan näkönen!" :'D

Ohjaaja 25+ v. : "Olkaas nyt hiljaa, ja rauhoittukaa että Heidi voi alkaa kertoon teille niistä sänky jutuista!" -> Lapset ei tajunnut mitään mutta meiltä ohjuksilta petti pokka (emmehän me ainakaan ajattele kaikkea kaksimielisesti, emmehän..) :'D

Diupadai ja duppelisduuLauantai 16.06.2007 04:56

Takana pari vapaata, iltavuoro ja yhdet terassilla.
Vapaat oli aika säätöä, tuli tampereella poikettua ja nuorin pikkusisko aiheutti päänvaivaa. Iltavuoro oli aika sählinkii mut lapset oli ihania<3 vaikkakin vilkkaita ;)!
Yksillä oli kivaa, tuli juteltuu serkun kanssa tovi jos toinenkin. Miehistä tietysti puhuttiin :D!
Mutta nyt..olisi ehkä syytä mennä nukkuun..onneks ei huomenna sentään aamuvuoro vaan ilta mut pitää mennä jos 13sta koska pitää suunnitella jotain pyhäkouluakin.
Kiitti moi.

uudet leiriläiset saapuKeskiviikko 13.06.2007 03:44

..jippii :)!

Ja sit kävin toisella leirillä vähän vieraileen ja ny alko 2 päivän vapaa<3..
Ihan jees meininki ollu koko päivän :)"rakas taivaan isä, miks just minä
mikset sä auta mua huonoina päivinä
sä tiedät mun vaikeudet ja tiedät mitä teen
jos sä voisit tehä ees jotain mun eteen
mun elämä ei ehkä menis näin käteen
mut sähän sen tiedät pitääks sen mennä alamäkeen
päästä mun usko sun voimat näkee
ohjaa mua ja kerro mulle mitä mä teen
muuten mun vaihtoehdot on loppu
auta mua mä oon ku kuiva korppu
vähän sokerii päällä ja ruvennu murenee
jokainen pieni murunen hävii tuuleen
mä tuun sun luo sinne taivaaseen
turvaan valtakuntaan sun selän taakse
mä etin itselleni ensimmäisen lammen
ja tuun sun luo rakas taivaanisä aamen"


ehkä vähän turhautumista elämässä...

terassi-iltaTiistai 12.06.2007 02:07

Hih. Oli hauskaa :D ja kuru varmaan raiku meidän naurusta ;)

Neiti jemmari kertoo:Maanantai 11.06.2007 02:39

Oli aika dream day. Kaikki meni putkeen, lapset oli ihania, aurinko paisto ja ohjaaja-kaverit oli ihania<3. Välillä ihan mietitytti et voiko oikeesti tälläisestä "työstä", joka on niin kivaa, maksaa palkkaakin. Paras palkka on noiden lasten kiitokset ja se että saa olla heille tukena ja turvana sekä kaverina.
Arskaa siis tänään otettu, uitu, puussa kiipeilty, pyhistä pidetty, otettu kuvii, pelattu uunoa..kaikkee kivaa siis<3. Jos jotain negatiivistä täytyy keksii niin mä en ymmärrä miten oon onnistunut jemmaan kaiken tänään mun taskuihin (nim. päivän päätteeksi multa löytyi perus 5-tasku farkkujen taskuista: 3 x A4 paperille piirettyä piirrosta, paperilentsikka, väriliitu, mini-suomen lippu, hiuspinni, 2 x matkalippu, digikamera, oma kännykkä ja omat avaimet x 3)

Ja ettette ihan luule, ettei mulla ole enää elämää työajan ulkopuolella niin täytyy sen verta paljastaa että on, koska töistä lähin melki suoraan parkanoon Irenen ja Iisakin juhliin ja oli aivan ihanat juhlat sekä oli tosi kivaa<3! Ja siellä parkanos viihdyttiin tähän asti :D et auts. Ja huomen töihin kello 06.30 ja mulla on vielä vähän duunia täällä kotona ennenku pääsen nukkuun..et auts x 10 000.

Mut jälleen pari lasten suusta juttua (koska nää on niin parhaita):
*Leiriläinen (6v.): "Mä en tarvii Jeesusta koska mulla on jo rahaa!" (aloin vain miettiin et missä mennyt vikaan..aika surkuhupaisa-juttu)
*Leiriläinen: "Heidi on ihmeellinen kun se hukkaa kaikki lasten tavarat" ohjaaja: "ei se niitä hukkaa, ne on sillä taskuissa tallessa" :'D
*Leiriläinen (12v.): "Muista et lupasit tänään kiivetä puussa korkeemmalle kuin viimeks..ellei sua ala pelottaa" ja päälle paskamaiset naurut.. :D
*Ohjaaja (22v.): "Mä oon syntyny aprillipäivänä" Ohjaaja (20v.): "heh, oot aprilli pila" -ja tajutonta naurua :D

--> tilannekomiikkaa varmaan suurimmaksi osaksi aina näissä ko nää ei oo niin kivan kuulosii nyt kuin silloin kun nää on lausuttu ääneen.