IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 18.03.2007 03:09

Nu fungerar mina högtalare igen - med lite hjälp av tre lager målartejp och dagens tillägg, ett gummiband. Får se när man måste ta till tuggummi.

Jag är så trött så trött. Helt utan orsak dessutom. Saker och ting börjar dock falla på plats igen och det känns bra att veta att spelet inte är helt förlorat. Tillsvidare är ändå Kaos det ord som beskriver min sinnesstämning bäst. Det gäller min omgivning också för den delen. Nå, egentligen hela mitt liv. Hur kan jag lyckas sprida ut alla mina ägodelar som ett jämnt lager snö över hela lägenheten? Man blir ju sjuk av mindre.

Jag borde kanske göra något åt saken, men jag vet som vanligt inte var jag ska börja. Jag måste bokstavligen gå igenom 56 kvadrat, centimeter för centimeter. Och ja, det låter ju ganska överväldigande hur man än ser på saken.
Och jag skulle vilja veta hur och när det händer att jag går sönder så här. Allt liksom brakar i fogarna; min bubbla växer och ytspänningen ökar...

Jag beskrev min hissdröm härom dagen. Jag är livrädd för att drunkna i det gröna stora, luftlösa.

Visst är det kanske lite riskabelt att leva som jag gör nu, med ständiga övertramp och galenskaper. Men hellre gör jag sådana saker än inte gör...
Så är det bara.

Now playing: Amy Winehouse - Wake up alone

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.