IRC-Galleria

Chemo-Limo

Chemo-Limo

www.raisionteatteri.net

Blogi

« Uudemmat -

Rakas päiväkirja.Torstai 22.10.2009 15:45

Vihaan IRC-galleriaa lähes koko sydämmestäni. En voi sanoa, että vihaisin täysin, sillä en vieläkään ole poistanut profiiliani. Ihmettelen kovasti, miksen saa ladattua uusia kuvia profiiliini. Mitä pahaa olen tehnyt gallerialle, saaden sen suuttumaan minuun? Enkö ole käynyt moikkaamassa sitä tarpeeksi usein? Onko minulla liian vilkas sosiaalinen elämä internetin ulkopuolella?

Vai johtuuko se siitä, että nimitän sinua vielä päiväkirjaksi, vaikka olet vaihtanut nimesi Blogiksi? Se kuulostaa homolta. Oletko ottanut koko profiilini haltuun, ja hallitset sitä nyt niin, etten saa uusia kuvia ladattua? Kerro mitä olen tehnyt väärin.

Jos en viikon sisällä saa ladattua uusia kuvia, niin minun on pakko poistaa profiilini.


Mitä suurimmalla inholla,
Petra

[Ei aihetta]Keskiviikko 16.09.2009 05:05De seneste besvarede spørgsmål:

16-09-2009 01:02:54:
Petra showing tits to Kasper and Jeppe?
- Svar: Som jeg ser det, ja!

16-09-2009 01:02:33:
Should Jeppe and Kasper send kissing pictures to Petra??
- Svar: Helt bestemt.

16-09-2009 01:00:43:
Petras patter på et billede til Kasper og Jeppe?
- Svar: Tegnene peger på et ja.

16-09-2009 01:00:24:
pat billeder til kasper og Jeppe?
- Svar: Mit svar er nej.

16-09-2009 01:00:05:
Should Petra send a boob picture to Kasper and Jeppe ?
- Svar: Regn ikke med det.

16-09-2009 00:59:32:
should Petra show Kasper and Jeppe her boobs??
- Svar: Meget tvivlsomt.

HEI IMMEISET!!Maanantai 25.05.2009 04:26

Jos jollain on ylimääräinen potkulauta, niin otan sen ilomielin lahjoituksena vastaan! Voin siitä kyllä vähän maksaakin, jos se siitä on kiinni!!


HALUAN POTKULAUDAN!!

[Ei aihetta]Perjantai 15.05.2009 12:46

Apua, tää päivä tuli IIIIIIHAAAN liian nopeasti! Länsirintama suuntaa Tikkurilaan kisaamaan improkuninkuudesta. ÄÄÄK IIIK KÄÄK!!!

[Ei aihetta]Lauantai 02.05.2009 00:46

Vietti juuri parhaimman vapunpäivän IKIIIIN!!

Voi perse.Keskiviikko 08.04.2009 15:48

Kaikkea sitä humalassa tulee tehtyä. Saatiin Ainon kanssa kuningasidea Kukassa, että olis kiva olla DJ. No, sitten mentiin Klubille, ja siellä tämä kuningasidea nousi uudestaan pintaan, ja jollain kumman tavalla, onnistuttiin buukkaamaan itsemme DJ-keikalle ensi tiistaiksi. PERKELE!

[Ei aihetta]Tiistai 09.12.2008 02:50

Tällästä mulla Facebookissa kun ei ole ketään kelle jutella.


___

Onpa täällä yksinäistä näin yömyöhään. Ei ole ketään kelle avautua. Voisin avautua itselleni. Hyvä idea. Mistäs alottaisin... Joo. Kerran talvisena helmikuun yönä, kirkas tähti loisti Janakkalan yllä. Kolme miestä oli pussikaljalla läheisen kirkon portailla. Miten se liittyy asiaan, sitä en tiedä, enkä oikeastaan tiedä, oliko siellä ketään, mutta tässä vaiheessa se kuulosti ihan kivalta.

Asiaan, tähti merkitsi sitä, että syntyy pieni Petra tyttö. Nimeä Petra ei oltu vielä päätetty, mutta mainitkaamme se asioiden selventämiseksi. Tämä tyttölapsi oli ruma ja punainen. Napanuora oli kaulanympärillä. Siksi punainen väri. Yleensä sanotaan että on hyvä, kun on terve puna poskilla, mutta tässä vaiheessa se ei ollut kauhean kiva juttu. Petra ei teille merkitse varmaan paljoa enempää, kuin että hän on hieman pölhö ja ehkä ihan kivaa seuraa, mutta minulle hän on mieleni ruumiillistuma. Jossain vaiheessa Petra puhui avautumisesta, mutta tämä kuulostaa enemmän narsistiselta elämänkerralta.

Taisi itseään vapahtajaksikin kutsua. Eipäs kutsunutkaan, pyyhki sen näköjään pois. No, nyt kaikki te lukijat tiedätte, että hän melkein kutsui itseään vapahtajaksi. Aika narsisti, myönnän. Mutta se ei ole kauhean tärkeä seikka tarinan kannalta. Joten siirtykäämme eteenpäin. Petra on siis minun, Petran mielen ruumillistuma. Jännä termi. Ei se kyllä ole välttämättä termi, mutta siksi sitä kutsua voimme asian yhteydessä.

Petra ei ole järin nopea. Toisin sanoen, Petra on hidas. Itsetunnon kohottaja toisille, kun puhutaan älynlahjoista. Siksi kavereitakin on ihan kiitettävästi. Aika mukavia tyyppejä, myönnän. Takaisin Petraan, siis minuun. Hm Hm. Petra siis syntyi ja ne miehet joko olivat tai eivät olleet pussikaljalla. Kuka tietää. Kiinnostaisi kyllä tietää. Mutta jätetään se asia sikseen. Jossain vaiheessa Petra kasvoi aikuiseksi. Ei oikeastaan, Petra ei ole vieläkään aikuinen. Menin vähän asioiden edelle. Pahoitteluni siitä.

Jospa vähän nopeutetaan tarinan kulkua. Petra oli ja meni ja tuli kerran jopa takaisin mutta päätti uudestaan mennä, mutta ailahtelevaisuuden ja mielenterveytensä takia, päätti kuitenkin jäädä ja lähteä takaisin ja palata uudestaan. Kerran jopa pysähtyi miettimään, mutta siitä ei tullut mitään, joten meni uudestaan, tuli ja juoksi ja kieri ja kerran vähän konttasikin, mutta kunto ei riittänyt ja päätti olla menemättä ja tulematta ja jäädä paikoilleen ja istua alas kuin puu kaarnassa.

Kerran kuitenkin Petra, tämä mutkikas ja yksinäinen tyttö, päätti, ettei ole mitään järkeä valvoa yömyöhään kirjoittamassa omalle Facebookin seinälleen tarinaa, jossa pohtii, oliko Janakkalan kirkon portailla silloin kolme miestä pussikaljalla, kun hän syntyi, ja päätti painaa päänsä tyynyyn ja yrittää nukkua kuin pieni vauva. No eihän Petra koskaan päässyt nukkumaan asti, kun jäi pelaamaan Riemurasiaan Bloons - Player Pack 5-peliä. Yksinäinen kun on. Ehkä huominen on hyvä päivä. Mitäköhän huomenna söisi...

____

[Ei aihetta]Perjantai 28.11.2008 17:18

Yhyy.


Nyt sit loppu työharjoittelu TEHDAS teatterilla.


Elämä loppui siihen. Ei kai. Parin viikon päästä sitten taidemuseoon :)

[Ei aihetta]Tiistai 11.11.2008 20:27

Pistinpäs asuntohakemuksen eteenpäin. He!

[Ei aihetta]Torstai 30.10.2008 13:08

Jeah.


Tehdas teatterilla on ihan mielettömän mukava työskennellä. Ilmapiiri on rento ja työajat joustavat. Tänäänkin menin töihin puoli kymmenen aikaan ja vähän järjestelin paikkoja ja sain lähteä kotiin :) Illalla vielä takaisin jeesaamaan Ella Greyn-porukkaa.


Hmm....


Miehet, jotka poseeraa kalsareissa himottavan näköisenä, saa minut kikattamaan.


Ei mulla muuta...
« Uudemmat -