IRC-Galleria

Jjuuh.. Maanantai 04.08.2008 19:56

Jaa että pitäskö taas kirjottaa jotai vai? On vähän tää filosofiasuoni ehtynyt kaiken alle mutta katotaan jos jotai tulee vahingossa..

Hmm jjoo. Milla-the supertyöläinen pääsi jälleen kerran auttamaan pieniä ja viattomia, kun eräänä päivänä pelastajapuhelin alkoi vilkkua ja tästä yhestä jo hyvinkin tutuksi muodostuneesta firmasta soitettiin että nyt tarvitaan taas pelastajaa. Nyt avuntarve ei ollut ihan niin hikinen ku yleensä (fiu thankgod) ja pääsin liimailemaan tarroja kesäni ratoksi! \o/ Mitähän tulee lukemaan työtodistuksessa.... "Milla on ansioituneesti saanut tarrat suoraan ***** oy:ssä kesällä 2008!" :D Eivaan, hyväjuttu. Käsi ei palijon muuta kestäis ja tosi hyvä jos tuolla saa tehä tollasta mukavaa hommaa ja että siitä on vielä iso hyötyki.

Se siitä. Pointti nyt tais olla että ressasin sitä, että ois ihan hyvä vähäsen päästä tasaamaan kesän menoja, vaikkei sille niinniin akuuttia tarvetta ookaan. Mutta silti. Nih. Noh siitä päästään ovelasti siihen että oon huomannut kaiken lopulta menevän aika hyvin parhainpäin. Silleen et asiat kyllä järjestyy (vaikka oonki maailman paras elämästä-ressaaja) kun vaan jaksaa pysyä mukana ja elämässä kiinni. Itse koen kaiken aikaa asian olevan noin. Voisin tässäkin nyt todeta montamonta asiaa jotka on setviytyneet itsellään ja joista on ollut murhetta. Kyllä ihteensä voi auttaa ja noin, mutta kyllä se maailma omalla painollaankin pyörii ilman että sitä pyörittää tarvii.


Sori kahvi ei ehtinyt vielä pääkoppaan saakka joten lyhyestä virsi kaunis.

-Mill

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.