IRC-Galleria

The world is turnin'..Perjantai 08.08.2008 00:32

Hmm tarranliimaaja JA sähkömies. ;P Korjasin tossa kuulokkeitteni johtoa..

Inget annat nu. Sataa, kovasti. Ihan ok itseasiassa tällähetkellä.. Muutenkin pikkasen semmonen olo että sadetta ja syksyä! :) Oijjjj sitä kun saa käydä kävelyllä ja lehdet pölisee puista ja on kaulaliina ja tuoksuu vähän kylmälle, mutta lapaset lämmittää ja tuuli pöllyttää tukkaa.. NAM. Sitten illalla tulee pimeää ja saa sytytellä tuikkulyhtyihin kynttilöitä ja kunnella hyvää musaa tai katsoa jotain hyvää ohjelmaa. En tykkää yhtään tästä loppukesästä kun kaikki alkaa olla jo ylikypsää ja vähän väsähtänyttä ja tuntuu et luonto tahtois päästä jo lepäämään.. :S Mulle sopii että sataa ja aamulla töihin lähtiessä (ja tämä on tosijuttu) on VIIS astetta lämmintä! :D Siinä kovin juttu tähänasti sen lisäksi että Milla saa sisustaa itselleen täsä oman ihanan luolan taas. :) My kingdom.
Kuvastaa muuten hyvin mun työaamunalkamismasennusta se että tän aamun kovin juttu oli se kun joku neropää oli jättänyt taukohuoneen jääkaapin auki. No hei siis mitä energiantuhlausta? :p

Nomutta jokatapauksessa olen ihan lääpälläni elämääni pitkästä aikaa. :) Kaikki tuntuu uudelta ja kiinnostavalta.. Loman jälkeen oon ollut ihan hyper ja sitä näyttää tässä jatkuvan. Into! Tämä syksy on täynnä jännitystä ja kutinaa mahanpohjassa. :) Toivottavasti jatkuu tälläsenä!



Kahtellaan! -Milla

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.