IRC-Galleria

First day @ Lappeenranta.Torstai 14.08.2008 16:59

Noniin! :D Tästä se lähtee sitten.

Aamulla heräsin intoa puhkuen jo noin örr puoli ysiltä. Siinä aamusta laittelin loppuja kamoja kaappiin ja muualle laukuista, toisinsanoen leiriydyin. :D Aamukahvin ja puuron voimalla vein (anteeksi) saatanallisen kasan lehtiä keräykseen! Semmosen parin kk:n läjä jokapäiväistä mainospostia.. Voitte varmaan kuvitella, kuinka vaikeeta oli pyrkiä ovesta sisään eilisiltana. :P Pukeuduin siinä ja laitoin itseni kuosiin ja lähdin sitten liikenteeseen tuonne keskustaan toimittaan asioita. Tältä kämpiltä on noi 7km keskustaan ja näinä aikoina ilmat on vähäsen LIEVÄSTI painostavia ja kosteita.. Että sitä hien määrää. :D Phuu. Thanks Mother Nature.

Lappeenrannan varpuset on lihavia, mutta sen lisäksi masokistisia. Ajaessani eräänkin puiston laidalla sijaitsevan pyörätelineen eteen, meinasin kirjaimellisesti lytätä yhen semmosen, kun ei se aikonutkaan väistää vaikka pirulainen näki että oon tulossa! Minä ja iso pyörä tehtiin mukava väistöliike ja varpunen hekottaa partaansa siinä maassa. Hulluja..

No enikeis siitä suuntasin sinne, missä kotona olin kovasti kattonut kirjaston EHKÄ sijaitsevan. Seikkailin jonkunaikaa ja jopa hieman epäuskosena loppujenlopuksi, mutta löytyi se. Olin silleen "Ei helv täällä mitään kirjastoa oo.. Ois tietty ollut ihan hyvä ottaa se kartta mukaan.. Pitääkö mun nyt kysyä joltai.. Vähä vaikuttaa turistilta.. AA BINGO! ;)"

Oon kato hyvä.

Kävin ottaa siellä kopiot mun kaikista tärkeistä papereista ja kävin viemässä ne.. Ja tässä vaiheessa seuraa ilmoitus: MILLA ON OFFICIALLY AMKKILAINEN! ..sinne koulun kansliaan, varmistaen paikkani sen koulun riveissä. \o/ Sinne tosin piti kanssa vähän suunnistaa koska olin vähän hitaalla. Mutta juuh nyt on sit kaikki kunnossa ja varmistuipa sekin ettei mulla niin hirvittävää matkaa oman kämpän saantiin oo. :) Oijjoi tätä fiilistä! Ihan uskomaton FeelGood nyt tästä kaikesta.. <3 Elämään tulee kaikkea sitä mitä ois jo aikasemmin toivonut ja tarttenut: Sisältöä, tekemistä, päämäärää, samanhenkisiä ja -ikäsiä ihmisiä, sekä menoa ja meinikiä. Heippa vanhat tuskailut, tervetuloa elämä. :)

Nojuu sieltä sitten käppäilin alkoon ja hain viiniä, että saa iltasella ottaa lasillisen hyvän ohjelman seurana ja vähän juhlistaa tätä hommaa. Onhan se nyt pirun suuri juttu! :D IIIiiiiikk!! Oon ihan sekasin kokoajan ku oon niin innoissaan.. That is the life i've been missing. :) Ja nyt se on täällä. Polin takasin tänne kämpille ja henkäsin sekunnin ja lähin tohon lähikauppaan, koska jääkaapista löytyy tasan valot eikä muuta. Nyt on kaikkee. :) Myös paljon puuhaa tässä ja kaikkea semmosta. Nyt vaan pitäis saada aika kulumaan ensviikon lopulle, kun torstaina kouluun ja viikonloppuna pitäis tulla muuan Milkface käymään.. ;)))

What can I say.. Fiilikset on korkeella, ollu jo pari viikkoa ja tähdätään siihen et se nyt jatkuu näin että ne hankalat ajat on nyt takana ja tällä mennään. :D Oon ajatellut jos jonkun karvaisen otuksen hankkisi sitten kun hommat vähän tässä vakiintuu ja tolleen. Mutta sitä mietitään vielä. :)

Se vielä että KIITOS niille kaikille ihanille ihmisille jotka autoitte mua matkalla tänne. Poltan ton laukun ja kusen sen tuhkille. Ei ois tullut matkanteosta juuri mitään ilman teiän apua. Yksin en ois päässyt mihinkään. Ja sananen: Jos joku näyttää jollain asemalla tai tienposkessa avuttomalta niin se kysymys että voiko olla avuksi saattaa pelastaa sen ihmisen olemisen sillähetkellä. Me tarvitaan toisiamme.

Milla kiittää ja kumartaa.

Take Care U All! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.