IRC-Galleria

Chimera

Chimera

muokkaa tilaansa varmasti mutta hitaasti
EMA-gaalan jälkeen alkoi MTV:ltä "Sweet Sixteen" -niminen oiva ohjelma, jossa 16 vuotta täyttäville isorikkaiden äpäröille järjestetään kepeitä kemuja, joiden budjetti on saman verran kuin Afrikan valtioiden keskimääräinen bruttokansantuote. Kyllähän noiden ohjelmien tekijöiden on pakko tavoitella, että katsojia alkaa vituttamaan suunnattomasti, mutta pahasti pelottaa, että nuo ihmiset ovat tosissaan.

"Isi kiltti, osta mulle auto PLIIIS," suoraan siteeraten. Kuinka monen isä ottaisi tuollaisen tosissaan? Hirveän hienosti kohdallaan varmasti realiteetit noilla kersoilla. Siis kuinka paljon pitäisi vetää perseeseen tuommoisia, että oppisivat olemaan! Vittu sentään perunoita kuokkimaan ja hiihtämään. "Ensimmäinen puku oli kamala, joten minulle tehtiin uusi. Sisääntuloni tulee olemaan mahtava, näytän niin fantastiselta, muut tytöt ovat niin kateellisia." Ei jumalauta MORJENS!

Ei... tuota ei voi sanoin kuvailla, vaikka kuinka yritän. Toivottavasti tuollaisia ihmisiä ei ole montaa. Taitaapa vain määrä lisääntyä vuosien mittaa. Perseestähän nuo juhlat ovat, kun siellä ei ole edes viinaa. Voi ette tiedä, minkä verran noille äpäröille tekisi eetvarttia saada nyrkkiä perseeseen! Noissakin juhlissa on samanlaiset koreografiat ja systeemit kuin jossain gaalaillassa. Onneksi tyttö sai lahjaksi SLK-mersun, ettei jäänyt paha mieli, kun ilkeä poika kaatoi vahingossa kakun. Jannu vietiin poliisiautolla pois.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.