IRC-Galleria

Chimera

Chimera

muokkaa tilaansa varmasti mutta hitaasti

Blogimerkintä

« Uudempi -
Mikä piru siinä on, että joidenkin ihmisten pitää olla niin huonoja? Tarkistavatko ihmiset ensin, että kuinka joku sana pitäisi kirjoittaa, jotta voivat varmasti kirjoittaa sen väärin antaakseen oikein keskinkertaisen, surkean ja ennen kaikkea hutaistun kuvan itsestään?

"Jaa, sähköhammasharja kirjoitetaan näin. Nythän minun pitää ilman muuta kirjoittaa se tuonne muotoon sähkö-Hammas, harja..., jotta olisin mahdollisimman huono."

Jos IRC-Galleriaan perustaa yhteisön, niin eikö vähintä mitä voi tehdä olisi tarkistaa, että onko sen nimi kirjoitettu oikein? Eikö saman voisi kuvitella pätevän myös yhteisön kuvaukseen? Hei, psst, siinä enterin yläpuolella on backspace-niminen näppäin. Sitä painamalla voit korjata tekstiisi suoltamat uskomattoman paskat roipelluksesi!

Omapahan se on "vikani," mutta ei minulla ainakaan luonto anna periksi hutiloida muiden nähtäville mitä tahansa sontaa oikolukematta sitä ensin. Sama pätee vaikkapa tähän kirjoitukseen.

Muistakaa Sekin, Että Tämän Tapainen Sanomansa Korostaminen on ihan vitun lamea touhua.

KENTIES VIELÄKIN LAMEMPAA ON TÄLLAINEN TAPA TUODA ASIAANSA NS. PAREMMIN ESIIN!!! TOSIASIASSA SINUA PIDETÄÄN TOTUUDENMUKAISESTI IDIOOTTINA, EIKÄ ILMOITTAMAASI ASIAA NOTEERATA SITÄKÄÄN VÄHÄÄ, MITÄ SIIHEN KIINNITETTÄISIIN HUOMIOTA SEN OLLESSA ASIALLISESTI KIRJOITETTU!!!

I HATE BARBIE THAT BITCH GET'S EVERYTHING!½!!

Jos ei englantia osaa niin silloin voipi jättää kirjoittamatta tyystin. Mainitusta syystä minäkään en tuherra jotain keskinkertaista paskaa norjaksi, koska en kieltä osaa.

"Tampereen terveydenhoito oppilaitos." Eikö tuota nyt jumalauta tyhmemmällekin järki sano, että EI SITÄ KIRJOITETA NOIN?! Suomalaiset ovat taatusti kansainvälisellä tasolla surkeimmasta päästä oman äidinkielensä hallinnassa.

Ennen kuin joku kuvittelee pääsevänsä nokittamaan, niin yhteisöni Yhdys sana virhe bongaus on kuin onkin sarkasmia tähän samaan asiaan liittyen. Lisäksi kirjoittelen täällä sekä muissakin pikaviestimissä kommentteja hyvin pitkälti puhekielellä, mutta kyllä yhdyssanat pitää silti olla kunnossa. Muistutan, ettei ole mikään häpeä kysyä ensin muilta neuvoa jonkun sanan oikeaoppisuuden suhteen. Sillä lailla opit sinäkin, että kuinka homma jatkossa toimii.

Entäpä mitä se teinityttöjen angstaus yhä edelleen on? Mitkä lie yhteisöt, kuten "puhu must paskaa, emmä välitä daa!!!1", "älä selitä, emmä usko" tai "tuki turpas huora, mä vetelen sua pleksiin" eivät tee teistä kovia tai itsenäisiä naisia. Ne tekevät teistä idiootteja. Imbesillejä, tyhmiä, säälittäviä ihmisperseitä. Tajuatteko? Pinnistäkää olematon suomen kielen taitonne äärimmilleen niin sanoma saattaa hyvällä tuurilla mennä perille. Ei teillä ole voinut niin ankea elämä olla, että sen varjolla kannattaa nolata itsensä julkisesti em. keinoin.

Ei minulla tällä kertaa muuta.

Edit: Onpas sittenkin. Sanoissa, kuten taiteilija, asiantuntija, jääkiekkoilija tai etsaaja toiseksi viimeinen j-kirjain ei ole typo tai muutenkaan huvin vuoksi kirjoitettu. Se kuuluu sanaan, jotta sille saadaan oikea merkitys. Sopeutua on eri asia kuin sopeutuja. Samoin soittaa ja soittaja.

Seuraa toiseksi viimeinen ilmainen tiedonjyvä: vielä, kuulostaa tai erilainen eivät ole typoja. Niihin ei ihan oikeasti tule kuin yksi l-kirjain keskelle sanaa.

Viimeisenä asiana muistutan, että välimerkkejäkin saa käyttää.

Summa summarum: minusta tälläinen: kirjotus tyyli on ihan hanurista ja tekee tekstistä.. vaikee selkosta muutenkin tulee vähä typerä kuva kirjoittajasta en ota vakavasti sellasia..::!!!11!!!"

No nyt ei ole enää muuta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.