IRC-Galleria

Chimera

Chimera

muokkaa tilaansa varmasti mutta hitaasti

Haastetta pöytään!Sunnuntai 19.02.2006 22:08

Tiettävästi kun ainakin oz1e ja ebukka ovat minut tähän haastaneet niin koitanpa itsekin keksiä joitain omituisia tapojani. Jos nyt kehtaan edes kertoa kaikista oudoimpia.

1. Tykkään jammailla itsekseni vaikkei kuulu edes musiikkia eikä kukaan näe. Tuottaa ainakin pikkuisen hyvää mieltä tylsään päivään. :P

2. Toisinaan autolla ajaessa otan kanssa-autoilijoita hämmentääkseni joko oikein helvetin tyhmän virnistyksen tai vastaavasta silleesä koomisella tavalla vihaisen ilmeen ja ajan oikein nenä kiinni tuulilasissa jotta kaikki varmasti huomaavat. Kukaan ei ole onneksi ajanut ojaan tämän johdosta. Ainakaan vielä. :)

3. Enää en ole kovin paljon tätä harrastanut mutta joskus on tapana auton kyydissä istuessa napauttaa hampaat yhteen aina silloin kun auton kohdalla ei ole lyhtypylvästä tai muuta tolppaa. Ekstrapisteet saa kun napauttaa kunkin pylväsvälin aikana hampaita useammankin autonmitan kohdalla. Virhepisteitä tietenkin saa kun napauttaa hampaita toisen kerran jo ennen kuin auto on kulkenut yhtä autonmittaa eteenpäin tai jos kohdalla on lyhtypylväs tai joku merkkitolppa.

4. Tätäkään en enää ennen ole paljon harrastanut mutta jos selaan televisiokanavia eikä ohjelma ole kiinnostava niin odotan jotain repliikkiä johon totean itsekseni jotain näsäviisasta ennen kuin vaihdan seuraavan kanavan.

5. Olen ylijärjestelmällinen ja kun ladon olutpulloja jääkaappiin niin niiden pitää olla tarkalleen etiketit eteenpäin aseteltuina ja näin ollen niiden rintamasuunnan pitää olla sama. Lisäksi olen käyttänyt toisinaan tuntikaupalla aikaa mp3-tiedostojen järjestelemiseen genreittäin ja artisteittain kansioihin vaikka WinAmp luonnollisesti löytäisi ne helposti siitä huolimatta. Sama pätee kaikkeen muuhunkin koneeni sisältöön. Saan hepulin jos porukoiden jäljiltä löytyy useampi kansio joissa on samoja kuvia tai jotka sisältää samaa sisältöä eikä niitä ole voinut laittaa järjestelmällisesti yhteen selkeään kansioon. Nih!

Haasteeseenhan kuuluu nimetä viisi henkilöä jotka edelleen haastetaan mukaan. Tekisinkin sen kernaasti mutta minulla ei tunnetusti ole niin paljon kavereita. Etenkään siis niitä joita ei olisi jo haastettu. :|

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.