IRC-Galleria

eniten vituttaa kaikki.Tiistai 21.07.2009 18:23

Otteita Eniten vituttaa kaikki-kirjasta :D

Yksille meneminen:
Joka vitun sälli sanoo aina menevänsä yhdelle, vaikka tietää, ettei se tosiaankaan jää siihen. Ei koskaan. Sanois suoraan, että menee vetämään perseet. (Tosin sekin vituttas, katso seuraava kohta).

Juomisella uhoavat:
Pellet, jotka uhoavat, että "tänään vedän niin hirveet perseet, ettei mitään järkeä!". Siinähän vedät, ihan sama. Vedä itseäsi samalla turpaan, niin pysyisit hetken hiljaa.

Sateenvarjot:
Miks vitussa niitä ei voida suunnitella ja toteuttaa niin, että ne ei heti räpsähdä väärin päin ja tökkää kolmea katkennutta sankaa silmiin? Se on vittu niin yksinkertainen laitos, ettei sen tekeminen VOI olla niin vaikeaa.

Ylimieliset kusipääteinit:
Nämä rajattomat juustot tunnistaa viimeistään siitä, että kun menet ohjeistamaan niitä jossain, pamahtaa välittömästi kysymys "ootsä joku opettaja vai?" No on se vittu, jos aina tarvii opettajan, että tajuaa alkeellisempiakaan juttuja.

Teinien "suhteet":
"Lasse jätti mut, vaikka me oltiin yli kolme viikkoo yhessä!" Voi vitun hiivavittu, olisit onnellinen, että joku kesti sua edes ton aikaa!

Dokailevat ja oksentelevat teinit:
Se on ihan ok, että teinit dokailee ja mokailee. Siten aikuisena firman pikkujouluissa pomon päälle oksentaminen ei enää tunnu niin ainutlaatuiselta kokemukselta. Mutta minkä vitun takia ne kakarat ei voi tehdä sitä jossain piilossa niin, että normaalit ihmiset saisivat olla rauhassa.

GPRD, EDGE, 3G, HSPDA, WLAN, Bluetooth, USB ja vittu OMG:
Saatana se on vaa KÄNNYKKÄ!

Kännyköiden valmiit viestipohjat:
Jos joku kuupää joskus erehtyy laittaan mulle jonkun "Valit. en voi auttaa"- viestin, voin vakuuttaa, että se jää kyseisen viestintälahjakkuuden viimeiseksi merkiksi tähän maailmaan!

Salarakkaat:
Mikä vittu on salarakas? Tarkottaako se sitä, ettei rakkauden kohde oo ikinä tavannut kyseistä henkilöä? Vai kenties sitä, ettei kumpikaan asianosainen tiedä rakastavansa. Ja jos ei näistä kumpikaan, niin kysyn että mitä vittua se sitten tarkoittaa?!?

Iltapäivälehtien kansissa olevat tusinajulkkikset:
Eikö sille vitun Paula Koivuniemelle vois tehdä jotain, ettei se olis joka helvetin viikonloppu Iltalehden kannessa kertomassa, kuinka se on löytänyt aikuisen rakkauden?


Suosittelen lukemaan, ei vituta yhtää ku lukee noita ja huomaa et muita vituttaa enemmän :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.