IRC-Galleria

avautumista :D ja ihmettelemistä!Sunnuntai 30.08.2009 00:25

Kertokaapa minkä helvetin takia pulloautomaattiin pitää tunkea kaikki saatanan tökit SAMAAN AIKAAN?!? Johan sen sanoo järkiki et se menee jumii ku niitä ängetää vaan sinne!
Sain sitte kymment vail kuus ottaa niit sielt linjalt pois ja puristimisest et se toimis ees jotenki. Ihmiset hei järki käteen!

Tuleepa taas valitusta, mut ei onneks koske mua !
Eilen:
Mummeli:"Teillä ei noi maksuautomaatit toimi"
Minä:"Juu ei toimi ei. Ne on viikon ollu jo pois käytöstä kun tulee uus"
Mummeli:"Jaahas,minun laskuni erääntyy tänää! Eikä täällä Metsäkankaalla ole missään muualla tälläistä maksuautomaattia! Enkä lähde minnekkää keskustaan maksamaan"
Minä:"Enpä voi asialla mitään, anteeks nyt vain"
Mummeli:"Teen valituksen tästä Hämeenmaalle! Ihan ylös asti. Pitäisi ilmoittaa aikaisemmin jos ei kerran toimi! Te saatte maksaa minun visalaskuni, vaikka eihän se sinun syysi ole. Valitan ja Hämeenmaa maksaa laskuni"
Minä:"Jaaha"

Minkä takia ihmisten pitää raahata kakaroitaan kauppaan kun ne on väsyneitä. Ne itkee,huutaa ja itkee niin saatanan kovaa, et sattuu oikeesti korviin!! Miks ne ei voi viedä niitä nukkumaan ja tulla sitten kauppaan! Perkele! Ja sitte ku ne kakarat juoksee, riehuu, hyppii, tulee melkee vieree seisomaan, ja kiljuu! Perkele sentään !

Ja Kuinka vaikea on käyttää sitä vitun kapulaa niitten ostosten välissä ? Sit ihmetellää ku myyjä vetää toisen asiakkaan ostoksii. "Hei ne on mun", joo olisit vittu laittanu kapulan väliin.

Ja minä en ole saatana mikään pankki; En vaihda rahaa, eikä kassasta voi nostaa rahaa kortilla (ainoastaan s-etukortilla missä on maksuominaisuus!!)Sit ku tulin töist tänää kotiin ni otin naapurin postin laatikost ni naapurin kakarat kävi kyselee:
"Onks jippo hyvä pyörä?"
"On"
"Mikä siin on hyvää?"
"Sil pääsee eteenpäin :)" ja ne jäi ihan sanattomiks >:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.