IRC-Galleria

taas oli vappuTiistai 01.05.2007 19:21

Mökillä su-ti. Tanja kans mukana.

Aloteltii siin kolmen aikoihin ja saunottii kuuden pintaa. Sit lähettii Ramin saaree jatkoille.
Koko ajan tuuli ihan vitusti.

Ei oltu kauaa,tuli riitaa.
Vähän ajan pääst alettii lähtee omalle mökille (00-01 aikoihi yöl), bensa loppu, iskä yrittää vaihtaa kanisterii. Tuuli heittää meijät Ramin viereisee saaree kiville. Vene keinuu ja jäädään siihen jumii. Rami tulee apuun, sekin jäi jumiin.

Minna lähti soutuveneel, mut ajautu kauemmas ja rämmittii sen luo saares. Ei voitu soutaa takas, joten oltii siin. Iskä soittaa sitte hätäkeskuksee ja sielt luvataa tulla auttaa. Istuttiin tuulen suojas,eikä voitu laittaa nuotioo ku tuuli niin paljo et saari ois palanu. Pari kertaa luultii et ne tulee mut ei tullu. 1 - 1½ h niit kai venailtii. Kengät täynnä vettä.

Sit tulee meripelastus vene ja se meni OHI! Oltiin että mitäs vittua. No sitte ne soittaa tai iskä soittaa (?). "Ei voida tulla täl veneel et siel on kivii,kävelkää tänne." kaikkia vitutti ja lähetää rämpimään pimeessä metsässä (rantaa pitkin) niitten luo. Jano oli todella kova ja välillä pysähdyttiin juomaan. Sit puol tuntii käveltii niitä kohti,sit ne soittaa et alkaa tulla vastaa ja tuo juomista.

Sit taas käveltii ties kuin kauan. Sit tulee kaks niit pelastajii vastaa ja eka niitten kysymys "onks kukaa loukkaantunu?", joo vittu tos ryteikös voiki jtn loukkaantuneit tuoda. Sit ne antaa tölkin käteen. Katoin et se oli koffii, mutta onneks kokista (niil oli vaa 4 ku ei kuulemma mahtunu taskuihi enempää :o ja 4 suklaapatukkaa). Meit oli siel saares 7 + koira. Kolme pääs Ollin kyydil ku se pääs hakee siit ns. "kiviltä". Sit ne sano et pari sataa metrii veneelle. lähettii kävelee. Saatana ne ja niitten pari sataa metrii, varmaa kilsa käveltii. Jalat mustelmilla.

Sit päästii niitten isoo kumiveneesee! Oli ihan vitun siisti!! Yritti viedä meijän mökille meit mut ei päässy ku tuuli niin paljo ni vei meijät yhtee saaree mist Olli haki meijät. Olli THE pelastaja! :D
Sit mökille ja nukkumaan joskus viideltä (aamul). Ja maanantai meni rauhallisesti, saatii veneetki sit irti.

Noni, mites teijän vappu ?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.