IRC-Galleria

Näinhän se pitäisi olla.. se mikä on elämässä epäreiluinta, on tapa jolla se päättyy. Elämä on itseasiassa yhtä helvettiä. Se vie suurimman osan ajastasi ja mitä saat kiitokseksi? kuoleman!! Onko se joku bonus vai mikä!?
Elämä pitäisi elää takaperin. Hoidetaan pahin tälli eli kuolema pois alta heti alkuun. Tämän jälkeen siirrytään vanhainkotiin josta sinut passitetaan pihalle kun olet liian nuori ja hyväkuntoinen. Saat kultakellon ja aloitat työ elämäsi korkeimmalta pallilta. Teet töitä 40 vuotta kunnes aloitat riemukkaan opiskelija elämän. Kuntosi paranee koko ajan ja näytät päivä päivältä paremmalta. Ryyppäät ja riehut ja seksielämäsi on yhtä sekoilua valmistautuessasi yläasteelle menemiseen. Käyt läpi ylä ja ala asteet, jossa koulutehtävät helpottuvat vuosi vuodelta.
Lopussa saat kultaisen tähden vihkoosi kun lasket 1+2 oikein. olet lapsi ja elät viimeiset vuotesi ilman vastuuta leikkien syöden ja nukkuen. Lopuksi kellut äidin vatsassa 9 kuukautta jonka jälkeen päätät elämäsi orgasmiin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.