IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Torstai 02.02.2006 17:19

muistoja <3;)

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjota kommentti, jossa on muisto susta ja musta, vaikka emme edes puhuis usein. Se voi olla iha mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan susta.
Näinhän se pitäisi olla.. se mikä on elämässä epäreiluinta, on tapa jolla se päättyy. Elämä on itseasiassa yhtä helvettiä. Se vie suurimman osan ajastasi ja mitä saat kiitokseksi? kuoleman!! Onko se joku bonus vai mikä!?
Elämä pitäisi elää takaperin. Hoidetaan pahin tälli eli kuolema pois alta heti alkuun. Tämän jälkeen siirrytään vanhainkotiin josta sinut passitetaan pihalle kun olet liian nuori ja hyväkuntoinen. Saat kultakellon ja aloitat työ elämäsi korkeimmalta pallilta. Teet töitä 40 vuotta kunnes aloitat riemukkaan opiskelija elämän. Kuntosi paranee koko ajan ja näytät päivä päivältä paremmalta. Ryyppäät ja riehut ja seksielämäsi on yhtä sekoilua valmistautuessasi yläasteelle menemiseen. Käyt läpi ylä ja ala asteet, jossa koulutehtävät helpottuvat vuosi vuodelta.
Lopussa saat kultaisen tähden vihkoosi kun lasket 1+2 oikein. olet lapsi ja elät viimeiset vuotesi ilman vastuuta leikkien syöden ja nukkuen. Lopuksi kellut äidin vatsassa 9 kuukautta jonka jälkeen päätät elämäsi orgasmiin!

\,,/ JEE JEE...Sunnuntai 27.11.2005 23:28

Monella meistä ei ole pokkaa huutaa jotain tuollaista keskellä joulukadun avajaisia... keskellä kaikkia ihmisiä... ja ihan täysiä... heh!! sain ehkä muutamia ilkeitä katseita... niin ja yksi minun todella hyvä ystävä huuti tuota samaa minun kanssa... :P kiitos Rita_Sleazy......
- Vanhemmat »