IRC-Galleria

Cinderella^_^

Cinderella^_^

Pienen tytön onnellinen äiti<3

PienoistivoliPerjantai 20.03.2009 15:57

Taisi olla tiistaina kun tää tapahtu.

Panu halus tehdä herkkuruokaa ; Pihviä ja pastaa,noisetteja ja punaviinikastiketta (itselleen)

Oltii tultu kaupasta vähän aika sitte kotii ja käytetty koirakin ja sitten se makasi sohvalla ja katsoi telkkarista simpsoneita. Mulla oli aivan kauhee nälkä ja rupes sitten hermot kiristyy. (Kaikki jotka ovat olleet raskaana tietävät sen tunteen kuinka räjähdysherkkää dynamiittia sitä onkaan kun verensokeri laskee.)
Pyytelin että tehdäänkö ruokaa ja vastaus oli että "joo ihan kohta, ihan just" ja silmiään irti telkkarista saanut edes toinen. Menin sitten itte kiukkuisena keittiöön ja rupesin tekemään sitä ruokaa vaikkei Panu auttanutkaan. SE kysyi että meinaanko tehdä kaiken itse? Johon vastasin kiukkuisena että "OSAAN MÄ KUULE SUNKIN PIHVIN POLTTAA! SÄ tiedät että mä en osaa paistaa niitä hyviksi ,mut mä sentään kehtaan myöntää et oon huono jossain toisin ku eräät!" (älkää tosiaa kysykö mistä toikin tuli)
Panu yritti rauhoitella mua ja sitten se vähän kovempaan ääneen sano että "älä mulle kiukuttele herranjumala." Ja sillon mulla keitti totaalisen yli ja heitin sitä reissumiespussilla...(pienellä tietenkin eikä ollut edes täysi)

Panu tuli tekemään mun kanssa ruokaa niin jätin kaikki kattilat levylle ja painelin makuuhuoneeseen ja purskahdin itkuun. Panu tuli hetken päästä katoo että mikä mulla on hätänä ja varovaisesti kysymään haluanko osallistua ruoan laittoon vai tekeekö se loppuun niin tulin sitten tekemään ruokaa viel sen kanssa ja saatiin se loppuun asti valmistettua ja hyvääkin tuli. :)

"Mikä ihme sulle tuli? Ensin hymyilit, sit räjähdit ja sit aloit itkee? Sä oot ku pienoistivoli noiden hormonies takia!"

Pyysin anteeksi että heitin sitä sillä leipäpussilla ja sain anteeksikin. :) ENkä TODELLAKAAN OSANNU Sanoa mikä mulle tuli. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.