IRC-Galleria

Tästä se alkaa.. *Rumpujen päristystä*.. EUROVIISUVIIKKO!

Harmittava takaisku, että huomenna pitää piipahtaa koululla, mutta toivottavasti sen jälkeen saan arkiset murheet karistettua mielestäni ja pääsen oikein kunnolla keskittymään olelliseen.


2005: Olin Kreikassa. Kreikka voitti.
2006: Olin Suomessa. Suomi voitti.
2007: Euroviisut ovat Suomessa. Minä olen Suomessa ja pääsen näkemään kaikki esiintyjät livenä! :)))

Mitähän ensivuonna? Voiko tästä enää parantaa vai jäivätkö nämä kolme vuotta mieleen elämäni onnellisimpina aikoina? Seuraava aste varmaan olisi päästä sitten jo lavalle. Tai ehkä se on vasta kahden vuoden päästä. Jos ensivuonna pyrkisi vasta lavan taakse :P

No, joo.. ehkäpä elämä on tästä lähtien vain alamäkeä.

Tänään(kin) on ollut olotila vähän sellainen kuin oli kun Lordi voitti viisut. Epäuskoinen hurmostila. Se oli pahimmillaan silloin sen viikon tai kaksi ja välillä se iskee vieläkin. Nyt se vain johtuu siitä, että pääsee viisutoimiin liveksenä paikan päälle. Wau. Uskomatonta kertakaikkiaan.

Ja reilun viikon päästä nään livenä sen Heikki Kinnusenkin ja ensivuonna nimeni pitäisi näkyä siinä erään leffan lopputeksteissä. Nyt jos vielä onnistun säästämään rahaa ja pääsisin sinne Emmerdalen studiokylään käymään, niin eihän tässä elämässä olisi sitten enää mitään tavoiteltavaa. Ellei sitten se Oscar-patsas. Mitenköhän sitä sitten lähtisi tavoittelemaan?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.