IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 11.04.2006 14:00

Sinä, joka luet tätä, kuvaile minua yhdellä sanalla. Siis vain yhdellä ( ! ), ja sen jälkeen voit halutessasi laittaa tämän omaan päiväkirjaasi, jotta näet mitä muut ajattelevat sinusta...
Huhtikuuta, päivää!Tiistai 11.04.2006 13:59

Mikähän pelkistyskausi-into nyt on? Haluais päästä kaikesta turhasta eroon. Tai ois kiva, jos ois enemmän turhaa, minkä viittis heittää pois.

Vasta siivoilin yhteisöjä pois ja eilen heitin menemään puolet vaatekaappien sisällöistä.
Taitaa silti vieläkin olla vaatteita enemmän ku normaaleilla ihmisillä...

Miten tapasimme?Tiistai 21.03.2006 13:40

Muistatko sinä, joka juuri luet tätä tekstiä ja tunnet minut (esim. omistat puhelinnumeroni, olet paras kaverini, olet joskus jutellut kanssani jne.)
MITEN TAPASIMME? Minä muistan (ehkä!) mutta muistatko sinä?
Ole kiltti ja kommentoi että tiedän sinun muistelleen meidän kaveruuttamme :)
Sinä, joka kommentoit (tai luit tätä) kopioi tämä omalle sivullesi ja ylläty siitä, miten moni sinut muistaakaan!

Ilman mua Keskiviikko 08.03.2006 12:55


Jos luet tätä, kirjoita kommentti millaista elämäsi olisi ilman mua. Aloita kommentti "Ilman sua..." jne. Sitten lisää tämä omaan päikkäriin ja katso millaista muitten elämä olisi ilman Sua.


What do you remember about me? Perjantai 03.02.2006 12:29


Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta.

Haaste!Maanantai 30.01.2006 12:06

Saatu Murulta

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Pureskelen VARPAAN kynsiä.

2. Saatan joskus aloittaa lauseen normaalisti, mutta lopetan viimeisen sanan jollain muulla tavalla kuin oli tarkoitus, esim: "Sulla on kivat housut" saattaa muuttua vaikkapa muotoon: "Sulla on kivat housulipousulidubbiduut.." Joskus sana muuttuu joksikin toiseksi sanaksi, joka silti tarkoittaa jotain (makkarasta marsipaania tms.)

3. Jos kuulen kaksi sanaa niin ne on aina pakko kääntää. Munan saannoksia siis.

4. Katson nauhalta vanhoja Euroviisuja, Oscar-gaaloja ja Emmerdaleja.

5. En pysty pesemään hampaitani ilman, että tekisin samalla jotain muutakin. Esim. irkkaa, katson tv:tä, leikin kissan kanssa jne.


Haaste lähtee eteenpäin seuraaville henkilöille: Arsa, Beagle, xCan1ne, Blind ja Phoebs.

30Torstai 24.11.2005 13:46

Huoh ja puuh. Kivaa on. Kivaa ei oo. Ihmiset on kivoja. Ihmiset on tyhmiä. Opiskelu on kivaa. Oon laiska.
Pitäis tavata kaikenlaisia kavereita. On jo ihan hirveä ikävä joitain ihania ihmisiä. Ja vähän ikävä joitain tyhmiäkin ihmisiä.

38Keskiviikko 16.11.2005 14:28

Tämä päiväkirja on tehnyt tehtävänsä. Olen nyt muistanut päivittää myös Blurtyn päiväkirjaa. Se onkin paljon parempi ja mukavampi kun vain jatkossakin sen muistaisin.

53 yötä jouluaattoon!Tiistai 01.11.2005 12:52

Eilen pidettiin pikkujoulupalaveri. Suunniteltiin kaikenlaista. Onneksi ei tullu lompakko mukaan. Oisin pian lähteny muuten Sohwista pikkuhiprakassa.. tai vähän isommassakin.
Alan olla jo aika innoissani kaikista pikkujouluista ja muista, vaikka joulusuunnitelmia ei vielä olekaan, eikä rahaa joulun viettoonkaan.

59 yötä jouluaattoon!Keskiviikko 26.10.2005 15:30

Mitäs hauskaa tässä päiväkirjassa enää on kun se tuli kaikille käyttöön?
Oli paljon hauskempaa kirjottaa tätä sillon ku kellään muulla ei vielä ollu tätä :P
No, pääseepähän vihdoinkin lukemaan muidenkin salaisia ajatuksia >:D