IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Kirje joulupukillePerjantai 27.10.2006 23:41

http://www.blurty.com/talkpost.bml?journal=eman_&itemid=47959

On taas se aika vuodesta, että pukkikin sai kirjeen.
Jälkihuomautus: Kirjettä on päivitetty ja päivitelty.

Jälkihuomautus 2: Kirjeeseen on tehty tarkennuksia.
Horsma 2.3. - 4.4.
Arkisen tuntuista horsmaa on helppo vähätellä, mutta harva tulee huomanneeksi, kuinka kaunis ja komea se omassa arkisuudessaan on. Hoksaamattomat saavat syyttää itseään, sillä he jäävät paljosta paitsi. Onneksi horsma tietää itse oman arvonsa. Se pysyy pystyssä kovan vartensa avulla ja nostaa ylpeästi päätään. Horsma tunnetaan myös palokukan tai paloheinän nimellä. Nimet kuvaavat sen kasvupaikkoja, metsien palo- ja hakkuuaukeita, mutta nimitykset kertovat myös tulisesta luonteesta: hiljaisena pysytellyt horsma saattaa yhtäkkiä roihahtaa ja syttyä kukoistamaan sopivan tilaisuuden tullen. Pelkkä rentun ruusu? Ehkä, ehkä ei. Horsma saattaa itsekin syyllistyä näennäiseen vaatimattomuuteen ja itsensä vähättelyyn. Sen ei kuitenkaan pidä antaa hämätä. Horsma tietää arvonsa, tekee itse omat valintansa ja kantaa pystypäin valintojensa seuraukset muiden mielipiteistä piittaamatta. Saat kutsua horsmaa rentun ruusuksi. Mutta älä suutu, jos horsma ei ole mielipiteestäsi kiinnostunut.

Mikä kuva parhain/hauskin/kaunein... Perjantai 14.07.2006 17:17

Katsele kuva-albumiani ja valitse sieltä yksi parhain/hauskin/kaunein kuva, joka on
mielestäsi ylitse muiden. Siis vain yksi kuva ja linkitä se päiväkirjaani.

Sen jälkeen lisää tämä omaan päiväkirjaasi ja katso, mistä kuvasta muut pitävät eniten.

[Ei aihetta]Tiistai 11.04.2006 14:00

Sinä, joka luet tätä, kuvaile minua yhdellä sanalla. Siis vain yhdellä ( ! ), ja sen jälkeen voit halutessasi laittaa tämän omaan päiväkirjaasi, jotta näet mitä muut ajattelevat sinusta...
Huhtikuuta, päivää!Tiistai 11.04.2006 13:59

Mikähän pelkistyskausi-into nyt on? Haluais päästä kaikesta turhasta eroon. Tai ois kiva, jos ois enemmän turhaa, minkä viittis heittää pois.

Vasta siivoilin yhteisöjä pois ja eilen heitin menemään puolet vaatekaappien sisällöistä.
Taitaa silti vieläkin olla vaatteita enemmän ku normaaleilla ihmisillä...

Miten tapasimme?Tiistai 21.03.2006 13:40

Muistatko sinä, joka juuri luet tätä tekstiä ja tunnet minut (esim. omistat puhelinnumeroni, olet paras kaverini, olet joskus jutellut kanssani jne.)
MITEN TAPASIMME? Minä muistan (ehkä!) mutta muistatko sinä?
Ole kiltti ja kommentoi että tiedän sinun muistelleen meidän kaveruuttamme :)
Sinä, joka kommentoit (tai luit tätä) kopioi tämä omalle sivullesi ja ylläty siitä, miten moni sinut muistaakaan!

Ilman mua Keskiviikko 08.03.2006 12:55


Jos luet tätä, kirjoita kommentti millaista elämäsi olisi ilman mua. Aloita kommentti "Ilman sua..." jne. Sitten lisää tämä omaan päikkäriin ja katso millaista muitten elämä olisi ilman Sua.


What do you remember about me? Perjantai 03.02.2006 12:29


Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta.

Haaste!Maanantai 30.01.2006 12:06

Saatu Murulta

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Pureskelen VARPAAN kynsiä.

2. Saatan joskus aloittaa lauseen normaalisti, mutta lopetan viimeisen sanan jollain muulla tavalla kuin oli tarkoitus, esim: "Sulla on kivat housut" saattaa muuttua vaikkapa muotoon: "Sulla on kivat housulipousulidubbiduut.." Joskus sana muuttuu joksikin toiseksi sanaksi, joka silti tarkoittaa jotain (makkarasta marsipaania tms.)

3. Jos kuulen kaksi sanaa niin ne on aina pakko kääntää. Munan saannoksia siis.

4. Katson nauhalta vanhoja Euroviisuja, Oscar-gaaloja ja Emmerdaleja.

5. En pysty pesemään hampaitani ilman, että tekisin samalla jotain muutakin. Esim. irkkaa, katson tv:tä, leikin kissan kanssa jne.


Haaste lähtee eteenpäin seuraaville henkilöille: Arsa, Beagle, xCan1ne, Blind ja Phoebs.

30Torstai 24.11.2005 13:46

Huoh ja puuh. Kivaa on. Kivaa ei oo. Ihmiset on kivoja. Ihmiset on tyhmiä. Opiskelu on kivaa. Oon laiska.
Pitäis tavata kaikenlaisia kavereita. On jo ihan hirveä ikävä joitain ihania ihmisiä. Ja vähän ikävä joitain tyhmiäkin ihmisiä.