IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

JuokseminenTiistai 09.05.2006 00:38

Jäi tuossa viime viikko kirjoittamisen osalta kokonaan väliin, kun tuli ajateltua niin paljon kaikenlaista.

Tulin tuossa juuri äsken ensimmäiseltä juoksulenkiltäni ihan älyttömän pitkään aikaan. En kyllä juossutkaan kun vaan nelisen kilometriä. On kyllä mukava olo taas, kun on liikkunut pitkästä aikaa. Tätä voisi kyllä alkaa harrastamaan enemmänkin. Meinasi jäädä tuokin lenkki vaan juoksematta, kun ei ollut lenkkareita, mutta sitten löysin äidin ukon lenkkarit tuolta ja kävin ne jalassa lenkillä.

Tämä päivä on siis loppujen lopuksi ihan hyvä alku uudelle viikolle, vaikka aiemmin olikin maha ihan kamalan kipeä ja sekaisin ja sen takia joutui lähtemään töistäkin aiemmin kotiin. Onneksi nyt on sekin jo rauhoittunut.

Tästä onkin sitten hyvä jatkaa kohti loppuviikkoa ja viikonloppua, jolloin on oletettavasti treffitkin. Enpä muista kyllä sitäkään, että milloin olen viimeksi treffeillä ollut. Odotan tätä tapahtumaa suurella innolla.

Menenpäs tästä nyt valmistautumaan saunomiseen ja saunan kautta sitten pikkuhiljaa nukkumaan. Huomenna uusi päivä ja ehkä uusi lenkki.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.