IRC-Galleria

Valmisteluja...Torstai 19.07.2007 02:56

Dodiih, kirjoitetaanpas tännekkin joskus jotain järkevääkin :) Elikkäs valmistelut lauantaina alkavaan lapinreissuun on nyt sitten aloitettu, edessä on siis n. 2vko lapin solisevilla puroilla ja kohisevilla koskilla. Järjestyksessään 8:s kalareissu suuntautuu tällä kertaa muonion ja kilpisjärven välissä olevalle Könkämöenolle ja tarpeen vaatiessa myös ruotsin puolelle kiirunan seudulle. Matkaajia on 4kpl, itseni lisäksi matkassa on veljeni Timo, perhetuttumme Marko ja hänen 7v poikansa Vili.

Reissuun pitäis lähteä lauantaina iltapäivästä veljen kanssa ja edessä olisi pari päivää telttailua, ennenkuin liitymme Markon ja Vilin porukkaan jossain tornion yläpuolella ja siitä eteenpäin matkaamme maasturi+asuntovaunu yhdistelmällä pohjoisemmaksi.

Välineinä on 99% perhokalastusvälineet, mutta virvelikin saattaa jossain vaiheessa eksyä käteen. Odotukset ovat korkealla sillä viimeiset 4 vuotta olemme olleet lähes tyhjin käsin ja ennätykset ei ole paukkuneet yleisesti ottaen sitten vuoden 1998.

Halukkaille tiedoksi: tänne tulen kirjoittamaan päivittäin tapahtumia ja kuulumisia joten jos inspaa, niin ei muutaku lukemaan täältä reissukuulumiset.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.