IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »
Tänään tulin sitten takaisin Suomeen tuolta keskisestä Euroopasta. Siellä tuli vietettyä viimeiset 4 yötä kaverilla Bratislavassa, Slovakiassa. Samalla tuli tehtyä päiväretki Wieniin, joka on vaivaiset 60 km Bratislavasta! Menomatka taittui kätevästi junalla ja paluukyyti nopealla katamaraanilla Tonavaa pitkin. Oli kyllä tosi hieno reissu ja tuli nähtyä paljon linnoja ja maisteltua slovakialaista olutta! :D Se on hyvää ja tosi halpaa, samoin kuin ruoka ja julkinen liikennekin! Kannattaa ihmeessä mennä tsiigaamaan toi Keski-Euroopan ns. pikku-B! (tiiättekös muuten, mikä se iso-B sitten on??) ;)

Fever! :)Sunnuntai 22.01.2006 03:53

Tuli tsekattua tänään semmonenkin paikka stadissa ku Fever. Ja täytyy sanoa, että parhaimpia yökerhoja toistaiseksi, jossa oon käyny. Olis ehkä voinu olla pidempäänkin siellä!! =) Ja huomenna (siis tänään) iltapäivällä pelaa säbää taas pitkästä aikaa!

Pitkästä aikaaTiistai 22.11.2005 12:26

Moi!

Tänään on taas niin ihana aurinkoinen aamu että on pakko kirjoittaa blogiin jotain. Mut nyt kun haluaisin kirjoittaa niin en keksi mitään. :(

Paluu arkeenMaanantai 31.10.2005 12:00

Jokohan tää reissumies pikkuhiljaa asettuis aloilleen taas... rahat meni matkatessa mut onneks oon muutamaa kokemusta rikkaampi. *keittää kaurapuuroa varmaan koko viikon* :)

Kotona vain kääntymässäLauantai 29.10.2005 13:08

Hienoja oli tunturimaisemat Lapissa mut kotiin on kans mukava tulla. Tänään reissaajan matka jatkuu kohti Poria.
- Vanhemmat »