IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Ensilumi Porvoossa!Sunnuntai 18.10.2009 14:27

Tänään aamulla odotti kiva yllätys ulkona: lunta maassa! :) Tosin eipä sitä ollut niin paljoa, että olis voinu lähteä vielä hiihtämään (sen verran kuitenkin, että maa oli ihan valkoinen). Tosin eiköhän tuo sula pois viimeistään illalla.

Helsinki International Airshow 2009Sunnuntai 16.08.2009 03:45

Olipas kertakaikkiaan hieno show! Tällaista näkee harvemmin Helsingin taivaalla. :) Mieleen painuivat niin Hornetin korvia repivä jylinä, kuin pienten taitolentokoneidenkin kuolemansilmukat, immelmannit ja mitä niitä nyt onkaan. Malmin lentokentän yllä nähtiin myös Red Bullin ison DC-6 potkurikoneen fly-by moneen kertaan. Kyllä noissa entisaikojen lentokoneissa on sitä jotain, sillä moottorien äänet ovat kuin musiikkia korville.

Paljon oli ihmisiä, niin paljon oon harvoin nähny yhtä aikaa pienellä alueella. Kesti varmaan puoli tuntia päästä pois sieltä lentokenttäalueelta. :D Kova ryysis, kun kaikki yritti melkein samaan aikaan ulos. Peltoreillekin tuli käyttöä pitkästä aikaa. Onneks tajusin ottaa ne mukaan, koska muuten ei ois tullu mitään Hornetin tai Midnight Hawksien esitysten seuraamisesta. Leningrad Cowboys ja puna-armeijan ilmavoimien kuoro jäi tosin mun osalta nyt väliin, mutta ehkä joku toinen kerta.

Tarttisinkohan mä navigaattorin?Tiistai 11.08.2009 00:15

Tänään tuli sitten suunnattua pösön nokka kohti Suomen Turkua! Voi että mikä reissu. Sitä kaupunkia ei ole tehty autoilevalle turistille. Keskustan läheltä ei löytyny parkkipaikkaa, joten sitten ei auttanu muu kuin mennä Ruissaloon (jonne oli sentään hyvät opasteet), jossa pystyi samalla käymään uimassa. Vesi oli tosi lämmintä, kuten arvata saattoi tällaisten helteiden jälkeen. Oli aika erikoista uida rannalla, jossa rahtilaivat meni varmaan alle sadan metrin päässä. :)

Sitten yritin löytää sen kauppakeskus Myllyn. No voi helkkari, sekin on niin hyvin jemmattu, että nyt jäi kauppiailta mun eurot saamatta. Sahasin ristiin rastiin Raision kaikki tiet, mutta ei vaan osunut kohdalle tällä kertaa. Nälkäisenä oli sitten lähdettävä kotimatkalle, joten poikkesin Paimiossa ABC-asemalla syömässä. Sieltä sai Rosson pannupizzoja, joten ei paha ollenkaan! :) Kaikenkaikkiaan ihan kiva reissu, seuraavalla kerralla joku paikallinen saa lähteä näyttämään missä ne kaikki mestat on. :D

Niin ja vielä yksi syy tämmöiselle reissulle: ne Turun moottoritien tunnelit. Oli se aika jännää ajaa tunneliin ja yht'äkkiä huomata, ettei sen päätä näy edessä eikä takana. Ehkä jopa hieman ahdistava kokemus. Mitäs tehdä jos auto sammuis keskelle sitä Karnaisten (2.3 km) tunnelia?
Tänään tulin sitten takaisin Suomeen tuolta keskisestä Euroopasta. Siellä tuli vietettyä viimeiset 4 yötä kaverilla Bratislavassa, Slovakiassa. Samalla tuli tehtyä päiväretki Wieniin, joka on vaivaiset 60 km Bratislavasta! Menomatka taittui kätevästi junalla ja paluukyyti nopealla katamaraanilla Tonavaa pitkin. Oli kyllä tosi hieno reissu ja tuli nähtyä paljon linnoja ja maisteltua slovakialaista olutta! :D Se on hyvää ja tosi halpaa, samoin kuin ruoka ja julkinen liikennekin! Kannattaa ihmeessä mennä tsiigaamaan toi Keski-Euroopan ns. pikku-B! (tiiättekös muuten, mikä se iso-B sitten on??) ;)

Fever! :)Sunnuntai 22.01.2006 03:53

Tuli tsekattua tänään semmonenkin paikka stadissa ku Fever. Ja täytyy sanoa, että parhaimpia yökerhoja toistaiseksi, jossa oon käyny. Olis ehkä voinu olla pidempäänkin siellä!! =) Ja huomenna (siis tänään) iltapäivällä pelaa säbää taas pitkästä aikaa!

Pitkästä aikaaTiistai 22.11.2005 12:26

Moi!

Tänään on taas niin ihana aurinkoinen aamu että on pakko kirjoittaa blogiin jotain. Mut nyt kun haluaisin kirjoittaa niin en keksi mitään. :(

Paluu arkeenMaanantai 31.10.2005 12:00

Jokohan tää reissumies pikkuhiljaa asettuis aloilleen taas... rahat meni matkatessa mut onneks oon muutamaa kokemusta rikkaampi. *keittää kaurapuuroa varmaan koko viikon* :)

Kotona vain kääntymässäLauantai 29.10.2005 13:08

Hienoja oli tunturimaisemat Lapissa mut kotiin on kans mukava tulla. Tänään reissaajan matka jatkuu kohti Poria.
- Vanhemmat »