IRC-Galleria

CptHämminki

CptHämminki

Igen Underjordens Röst här...
Ensinnäkin; Meira teki suuren vääryyden muuttaessaan jo legendaariseksi tituleeratun Saludo -kahvipakkauksen. Ei, en halua juoda mitään, missä on mauttomia mummokupposia kyljessä. Tämän takia suosittelen myös kaikkia itseään kunnioittavia boikotoimaan tietysti myös Kulta-Katriinaa.

Toiseksi haluaisin ilkkua, että Oulun baarit luulevat olevansa nii-in edistyksellisiä tekemällä kahvinsa "tuorejauhatteisena" niillä perkeleen monitoimi-mokka-vitun-jauhattimillaan. NÄIN EI TODELLAKAAN SIIS TULISI OLLA! Loistavat paahdot saa edelleen mm. Moccamasterilla tai Queensin monilevyisillä keittimillä, eikä siihen tarvita kuutiometrin kokoisia monitoimikeittimiä. Eiväthän ne edes lajivalikoimastaan saa ainuttakaan lajiketta maistumaan oikealta, kerpele.

Kolmanneksi haluaisin vielä vaahdota eräästä mieltäni ERITTÄIN pahasti kaivertavasta kofeiiniasiasta: Jos ihminen tilaa nousuhumalassa itselleen "lattea ilman maitotuotteita", niin barista sitten sen joko tekee tai pahtaa ja tekee. Ei mitään outoja katseita; kun on kyse kofeiinista, on kyse jostain "mystillisen ja tragillisen inhimillisestä" oireilusta. Baristat ovat koulutettu vain tekemään kahvia, ja jos sekään ei onnistu, niin kortistot kutsuvat. Ei ihmettelyjä ja ihmiselle tarjoillaan se, mitä hän vartavasten on pyytänyt.

Ja varokaa latteja muutenkin! Ne kun nykyään tehdään rasvattomiin maitoihin, jopa hyla-tuotteisiin! Laten kuulu sekoittaa pään lisäksi myös mahasi, perkeleen nynnyilijä hyla-narkkis.

"Kahavia, kahavia!" vaatii
Kofeiiniaddiktien (ikuinen) ystävä K

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.