IRC-Galleria

Crane_monkey

Crane_monkey

Tilani on selvästi muokattu :D
Oikeasit miksi minulle iskee joku vimma ostaa joitain ikuisesti vanhoja pelejä ennen kaikkisuudestaan myöhässä.

Tai mangaa...Tuli uusi sarja hyllyyn muuten Sword of the Dark Ones, kolmiosainen. (Tee lista niistä samperi en oikeasti tiedä missä olen edes Shaman Kingissä!!!)

Ai niin löytyihän sitten Elec, SB ja Dynsse sitten Japanpop lehdestä :D oli pakko ostaa kyseinen numero. (Plus siinä oli juttua Yattermanista) Onneksi olkoon koko poppoo ansaitsitte voittonne!
Päätin nyt kokeilla ihan lukaista 07Ghostia, näyttää kiintoisalta toistaiseksi. :3

Ja kuinka klassista maanantaita, MP3 jumahti kesken kotoa lähdön, onneksi sain resettauksella sen taas toimimaan. (se komahti tietty kylmästä.

Myös löytyi jostain syystä vanha nostalgia kun päätin pitkästä aikaan katsoa vanhan animen niiltä takavuosiltani, kun multimedia playerin ei tarvinnut oikeasti olla edes hieno, ja periaatteessa realmedia playerillä pelattiin kaikki.
Sekä bittorrentista ei oltu kuultukkaan niin yleisesti silloin vielä ja download oli huudompaa kuin stream.

Juh juh mitäs jos etenisin, siis tömähdin .Hack//SIGN:iin, katsoin kyseisen animen vuosia sitten, kun olin vielä poikanen animen ja mangan parissa.
Siinä katsoin sen sarjan loppuun ja totisesti siitä näkee kun sarja ei ole actioniin pohjautuva vaan hahmokehitykseen saa hiukan näköä, että mitä kaikkea oli ennen Narutoa/Bleachia jne. (apua kaikki Bleach/Naruto fanit kolkuttaa oveani nyt valmiina polttamaan minut roviolla, oikeasti pidän Bleachistä vaikken sitä seuraa.)

Sitten lukasin hirveästi kauhean ainakin albumin ISOA tietoa, koko sarjasta, muuten näin Hack//SIGNin englanniksi silloin, silloin katsokaas ei saannut netistä muuta kuin enkku dubbeja, mutta ne oli hyviä. (Kyllä katsoin mm. Hellsingin ja Trigunin englanniksi)

Mutta sitten etenin sen jälkeläiseen seuraavaan isoon animeen joka pohjautuu noihin, en tiedä ovatko ihan kaikki euroopassa julkaistuja, .Hack//G.U sarjaan eli Hack//Roots...olin myyty. (vaikka vähän välii tekee mieli potkia Haseota niskaan, mutta sen persoona on ihana...sellainen ihuna paskiainen)

Nolostuttavaa, se kait kertoo, että manipuloidun helposti, mutta on joitain asioita joita kukaan ei ymmärrä varmasti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.