IRC-Galleria

Crane_monkey

Crane_monkey

Tilani on selvästi muokattu :D
Yes, käväsinpä eilen sitten WoWissa taas pitkästä aikaan pelaamassa Resto Druidiani, joka on hiukan gearissa jäljessä. Kiitän Achievementtejä kun en niitten takia pääse Naxxiin edes </3

See the only thing you manage to break so far...is my heart

Muuten olenko ainoa jonka mielestä Shamaanien uusin tier on kävelevä kiinan katto? (miinus karpit)

Mutta kumminkin, sain moitteita....oikeasti nyt tiedän varsinkin miltä niistä Vanilla WoWin pelaajista tuntuu kun sanotaan että gearit muka sanoo kokemuksen, minä sen sijaan vedin hiiluna normi CoTin lvl 78!

Tankkimme mahtaili hiukan druidinsa manapoolista, meikä sitten vetäsee, että on achievement todisteeksi jos epäilee luotettavuutta. Kaveri sitten pisti vielä lisäksi kuinka en tosissaankaan ole noobi hiilu.
Minulla olisi isompi varmaan manapool jne, JOS PÄÄSISIN sinne Naxxiin kiitos. Omistan sen sijaan parhaat gearit ennen Naxxiä. (Jotka raatasin itselleni henkihievereissä ja yli 500 hc:tä todistaa että tein työtä niitten gearieni eteen)

Mut juh, asiaan.

Eilen oli Tarren Millissä dailynä Halls of Stone, kun kaverini tahtoi kokeilla HC:tä ensimmäistä kertaa, mieluiten tutussa seurassa tutulla hiilulla, joka tietää partyn köydet. Itse olen partyssa kannustava, erittäin nöyrä ja muistutan kaikkia että pidetään hauskaa :3 vaikka pugeissa ollaankin tuppisuussa. Tuon Positiivistä asennetta siis, vaikka lannistun itse siellä ruudun takana.

Mutta takaisin Halls of Stone asiaan.
Siellä on vain yksi bossi joka on ärsyttävin. Ja meidän Shadowpriesti oli vähän trigger happy ja näki hauskana kuolla kolmesti.
Samperi vetäsi alkumobit ennen tankkia oli neroa, se toi sen taakan itselleen, nelos bossissa sitten jäi orbin ja laaserin jalkoisin, DODGE DODGE DAMNIT! Ja regrowth menee sen parin sekunnin myöhässä.
Okei okei vitsi xD tuota sattuu, se vahingossa pullasi.

Se joka sanoo NS+HT, niin minun pitäisi macrota se (olen aktiivinen kun en jaksa macrottaa), säästäisin aikaa, samoin Bark+Tran...Riikkaa pitää kysyä macrojen perustaidoista olen niin onneton macrojen suhteen.

Mutta todistin meidän tankille, joka näyttävästi on vetänyt Crusaderiä jo aika vähän aikaa, että minussa on puhtia.

Herran isä meidän shamaani olisi varmaan voinut healata paremmassa päässäkin...anteeksi repeilen niille KIINANKATTO SHOULDEREILLE, tarviitte vain karpit siihen sitten olette käveleviä katoksia.

Myös sitten kun olemme HoS:in päässyt niin vanhan kiltalaiseni altti tuli tuikkaamaan whispiä (alunperin group asiasta), kysyen vielä olenko sama käyttäjä yhä kuin ennenkin. (luuli että oli myynnyt accounttini)
Vaihdoimme kuulumisia siinä, oli ihanaa tietää, että poikia Lords of the Rising Sunnista on pelissä vielä.
D: Mimoa (kiltaliidua) vielä kaipaillen sekä, Joonasta. Teitä kaikkia periaatteessa, olitte parhaimpia grouppejani, rento meininki, sekä mukava oli aina tietää että luotitte minuun hiiluna xD made me feel special.
Sitten tietty kiltamme ässä maagi Rätinä, joka joutui lopettaa valitettavasti opiskelun tähden. (Olit vähän tiukkis, mutta tarkoitit aina hyvää)

Olen harkitsemassa aktiivisempaa toimintaa taas WoW:ssa, mutta en tiedä toimiiko silti ikuinen itseni potkiminen hyvää. (I wish I could be like Riikka, happy D:)
Toistaiseksi pelailen vielä nyt Latarir, NE Resto druidiani, mutta myös Quel thalaksen Hordini kutsuvat. Queltan mainini toistaiseksi on lvl38 tuleva fire mage, joka on frost levelaus-syistä, jolle sitten lvl 80 DK hommaa rahoja...ajattelin tosin tehdä siitä tankin...ei EI MAAGISTA samperi! xD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.