IRC-Galleria

Crest

Crest

an Aphrodite for our mortal souls

:OSunnuntai 08.02.2009 21:44

HAHAA!

Vittu mikä viikonloppu. Perjantaina sai mennä tuli persiin alla junaan ja sitten helsinkis Markan luo<3 Lauantaina sitten Menin Helsinkin keskustaan tapaamaan HybridPurgatorya eli Lauria ja hänen kaunista avopuolisoaan Limppua. Oli hienoa nähdä vihdoin Laurikin kun kuitenkin neljän vuoden takaa senkin kans tuntenut. Mentiin vanhaan kuppilaan istumaan ja puheleen kaikennäköistä, siitä sitten kauppaan, jossa mut huijattiin ostamaan sille niitä pahoja M&M karkkeja, ja juna-asemal mistä suunnistin Keravalle Morppisedän tupareihin.

Vois tällein tokasta että se Keravan kunta vois satsata tienviittoihin hiukan enemmän, ihmettelin jossain vaiheessa että minne helevetin mettään mä olen eksyny :< Olin hyvin lähellä etten tilannut taksia. Sattumalta se Morpin loukku kuitenkin löyty, ihan mukava kämppä sillä! Ja Pau oli tehnyt erittäin hyviä sämpylöitä! Ei boolissakaan mittään negatiivista ollut :-D Siinä sitten Morppi yllätti mut kun Azutuskin tulaji paikalle niin meillä oli ihan mini-miitti jo melkeen pystyssä siel. Siinä sit hiukan nauttineena Pau esitteli meille Mikon seksileluja.. mitä oli ihan vitusti, ja raippa kun eksy käsiin niin Azun ahteri sai siitä osansa, kuin myös kuulakynästä, sitä koristaa tällä hetkellä kaunis piirrustus muumipeikosta viinapullo kädessä ja terveiset miulta :D Kyll ne likat sit mun tissiinkin kii kävi, hyvin taiteelliset nimmarit nännin tyvessä ja hymynaama nännin ympärillä korostaa tunnelmaa mukavasti.

Mutta kuten kaiken mahtavan, piti senkin loppua ja lähteä takasin hki keskustaan :O juoksin saviontietä pitkin asemalle ja ehdin kuin ehdinkin junaan ja pääsin hki keskustaan jossa menin sitten hevikorneriin istuun noin tunniksi markan kanssa :> sielt sit tutimaan mentiin jossain kauniissa välissä.

Eikä aamusti ollu edes krapula :O

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.