IRC-Galleria

Cukkimo

Cukkimo

Renesanssi homo

IsäinpäiväSunnuntai 13.11.2005 19:37

Noniin! Nyt on sitten päästy siihen pisteeseen milloin juhlitaan masentuneiden, keski-ikäisten kaljamahoja. (Toistaiseksi minä en kuulu joukkoon) Joten jokainen voi mennä nyt piristämään sitä ukkoaan siellä sohvalla. Kerro vaikka joku härski vitsi tai jotain muuta vastaavaa. Älä huolehdi. Kyllä se murjotus palaa asiaan kuhan uusi viikko alkaa niin ihanaisella päivällä kuin: Maanantai! Ja voihan helvetti, Minulla on huomenna ruotsia. Että minä vihaan kyseistä kieltä. Ei sitten yhtään tekisi mieli mennä tunneille kuuntelemaan kun amikset sopottaa kuuma peruna suussa suomi-ruotsi-englanti yhdistelmää. Jokseenkin turhauttavaa. Ajatellaan että miksi ruotsia pakotetaan puhumaan? Ruotsilla pärjää vain yhdessä maassa, ja sielläkin huonosti. Saksaa puhutaan taasen helvetisti enemmän. Ja englantia vielä enemmän. Vaihtaisin paljon mieluummin ruotsin opinnot esimerkiksi Espanjan kieleen. Opetusvirasto/hallinto ei varmaan oikein ymmärrä kuinka paljon oppimismoraalia laskee pakottaminen johonkin täysin turhaan. Samoin pakollinen liikunta. Sen 2 tuntiakin opiskelisi mieluummin jotakin pakollista kurssia tai kävisi vaikka kotona virkistäytymässä. Suomeksi siis, Opiskelijat haluavat oppia sitä mitä he tulivatkin opiskelemaan eivätkä oppimaan joltakin hintin näköiseltä liikunnan opettajalta miten peppukeinuu musiikin tahtiin. Kuka idiootti nyt edes harkitsee liikunnan opettajan uraa? Tietysti Amislukiolaiset liikunta luokkalaiset juntit, jotka ottavat lisäkursseja liikunnasta koska eimvät ymmärrä mitään koulun käynnistä.

Tästä avautumisesta voimmekin siirtyä uutisiin.
Ystäväni, toverini ja koululaiseni. (Lähinnä te koululaiset)
Tiedätte kaikki kuinka vaivaava asia on ollutkaan se eräs Amistyttö_jonka_nimeä_ei_lausuta. No tässäpä teille ilosanoma. Hänet on siirretty toiseen kouluun. En tiedä teenkö nyt väärin julkaistessani tiedon mutta minua se niin paljon ilostuttaa että jaan sen kanssanne. Se päivän uutisannoksestanne. Sää osuuden skippaamme jä siirrymme suoraan viihteeseen.

Nightwish yhtyeestä on julkaistu video jossa he esittelevät uutta kokonaisuuttaan. Tarja turusen poistuttua riveistä uutta verta on raahattu esiintymis lavalle. Nauttikaa esityksestä! http://video.google.com/videoplay?docid=4599696262054642546&q=i+wish+i+had+an+angel

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.