IRC-Galleria

Cukkimo

Cukkimo

Renesanssi homo

No jo on perkele!Keskiviikko 16.11.2005 00:58

Tilaus saksasta saapui. Vaan ilman minkäänlaista alaosaa pukukokonaisuuteen. Kyllä nyt viduttaa. Kuulemma lähetetty 9.pvä suomeen. Pitäisi siis olla PE suomessa. No sitä sitten odottelemaan.

IsäinpäiväSunnuntai 13.11.2005 19:37

Noniin! Nyt on sitten päästy siihen pisteeseen milloin juhlitaan masentuneiden, keski-ikäisten kaljamahoja. (Toistaiseksi minä en kuulu joukkoon) Joten jokainen voi mennä nyt piristämään sitä ukkoaan siellä sohvalla. Kerro vaikka joku härski vitsi tai jotain muuta vastaavaa. Älä huolehdi. Kyllä se murjotus palaa asiaan kuhan uusi viikko alkaa niin ihanaisella päivällä kuin: Maanantai! Ja voihan helvetti, Minulla on huomenna ruotsia. Että minä vihaan kyseistä kieltä. Ei sitten yhtään tekisi mieli mennä tunneille kuuntelemaan kun amikset sopottaa kuuma peruna suussa suomi-ruotsi-englanti yhdistelmää. Jokseenkin turhauttavaa. Ajatellaan että miksi ruotsia pakotetaan puhumaan? Ruotsilla pärjää vain yhdessä maassa, ja sielläkin huonosti. Saksaa puhutaan taasen helvetisti enemmän. Ja englantia vielä enemmän. Vaihtaisin paljon mieluummin ruotsin opinnot esimerkiksi Espanjan kieleen. Opetusvirasto/hallinto ei varmaan oikein ymmärrä kuinka paljon oppimismoraalia laskee pakottaminen johonkin täysin turhaan. Samoin pakollinen liikunta. Sen 2 tuntiakin opiskelisi mieluummin jotakin pakollista kurssia tai kävisi vaikka kotona virkistäytymässä. Suomeksi siis, Opiskelijat haluavat oppia sitä mitä he tulivatkin opiskelemaan eivätkä oppimaan joltakin hintin näköiseltä liikunnan opettajalta miten peppukeinuu musiikin tahtiin. Kuka idiootti nyt edes harkitsee liikunnan opettajan uraa? Tietysti Amislukiolaiset liikunta luokkalaiset juntit, jotka ottavat lisäkursseja liikunnasta koska eimvät ymmärrä mitään koulun käynnistä.

Tästä avautumisesta voimmekin siirtyä uutisiin.
Ystäväni, toverini ja koululaiseni. (Lähinnä te koululaiset)
Tiedätte kaikki kuinka vaivaava asia on ollutkaan se eräs Amistyttö_jonka_nimeä_ei_lausuta. No tässäpä teille ilosanoma. Hänet on siirretty toiseen kouluun. En tiedä teenkö nyt väärin julkaistessani tiedon mutta minua se niin paljon ilostuttaa että jaan sen kanssanne. Se päivän uutisannoksestanne. Sää osuuden skippaamme jä siirrymme suoraan viihteeseen.

Nightwish yhtyeestä on julkaistu video jossa he esittelevät uutta kokonaisuuttaan. Tarja turusen poistuttua riveistä uutta verta on raahattu esiintymis lavalle. Nauttikaa esityksestä! http://video.google.com/videoplay?docid=4599696262054642546&q=i+wish+i+had+an+angel

Css...Torstai 10.11.2005 17:47

Ostin tässä VIP-oikeudet jos ei kukaan ole vielä huomannut.
Ja arvatkaas. Jo on jumalauta miten vitun vaikeaksi kaikki pitää tehä! Saatana tosta Css:n koodauksesta ota selvää erkkikää. ( Kooderi huomauttaa että minä saan selvää, joten näytetään kaikki kimpassa sille centteriä )

Huoh sentään... Mutta, Etelä-suomea lähestyy sade alue. -Vitut lähestyy!

Huomenta!Torstai 10.11.2005 15:10

Noniin... Heräsin tuossa tunti sitten.
Vähän väsyttää ja aivotkin lähinnä kaalimadon safkaa. Eli ihan normaali päivä alkamassa. Tässä aattelin lähteä itikseen shoppailee ku ryöstin iskän tililtä 200e. Ei ketää kiinnostais kahvit? Olis meinaa nyt mahis saada ihan seuraa vastaan. Mutta joo... Eiköhän se tästä ala suttaantuu.

Cya later, Alligator.

5.00 am.Maanantai 07.11.2005 07:09

"... Herään hiestä märkänä säpsähtäen, Päätäni särkee. Nousen istumaan ja hautaan kasvoni käsiini. Katsahdan kelloa, Puoli 5 aamulla. Olen yksin. Puen hiljaa housut jalkaan. Päänsärky pahenee. Raahaudun jääkaapille. Pakko saada juotavaa. Otan lasin kaapista ja kaadan viileää juomaa lasiin. Istuudun pöydän ääreen miettimään. Katseeni harhailee huoneessa kuin etsien jotakin. Katseeni pysähtyy kuin seinään kun huomaan raadon sohvalla. -Mitä täällä on tapahtunut? kysyn itseltäni. Vaikka se kuinka tuntuukin tyhmältä kysy itseltään kysymyksiä joihin vastaus on aina: -En tiedä, Niin siltikin saan jonkinlaista helpotusta tietämättömyyteeni. Katse pysyy tiukasti kiinni sohvalla makaavassa hahmossa, Samalla kaadan loput huurteisestani kurkkuuni. Enään ei edes se auttanut minua kasaamaan ajatuksiani. Haluan ulos. Pilkkopimeässä puen loput vaatteista päälleni ja siirryn kylmään, pimeään rappukäytävään. Ei ketään. Askeleet kaikuvat tyhjyyttä minun astellessani alas rappusia. Ei mitään. Ei ketään. Vain pimeyttä. Astun ulos sateeseen. Asvaltti hohtaa mustaa valoaan sateen laulaessa synkkää lauluaan pimeälle metsälle. Ei sieluakaan. Vain kalpea puolikuun valo valaisemassa yksinäistä kulkijaa. Havahdun kuin transsista kun jaloissa rapsahtaa hiekkatien yksitoikkoinen rapina. Hiekkatien rapina muistuttaa marssia. Se muistuttaa minua "Niistä" ajoista, vanhoista ajoista. Joilla ei ole niin suurta merkitystä mutta silti niillä on. Ristiriitaisia tunteita. Päätä alkaa särkemään entistä enemmän. Lyyhistyn tielle polveni varaan. Jäljelle jää vain sateen hiljainen ropina pieniä kivi vasten. Tuska helpotuu. Huomaan verta jaloissani. -Onko se minun? Kysyn jälleen itseltäni. Nousen ylös ja havaitsen raahausjälkiä verilammikosta jonka keskellä seison. Ne johtavat metsään. Astun turvalliselta tieltä pimeään metsään. Kohti pimeyttä ja vastausta. Lehtien rapinan keskeyttää..."


- "Verenpunainen Kaipuu" By: J.J Kuukkanen

Taas Uusi turha päiväMaanantai 07.11.2005 00:47

Niin...
Tänään katottiin Esan kanssa leffat "Fahrenheit 9/11 Ja Sin City"
Kummatkin ilmenivät loistoleffoiksi.

Loppupäivä wowii.

Ja eiku nukkumaan.

Countdown!Perjantai 04.11.2005 16:52

Yksi päivä jäljellä. :)

Roopertin kuppila.Torstai 03.11.2005 16:56

Tämäpä mukavaa.
Mikä sen parempaa ku istuskella Robert's Coffeessa iltapäivää ja surffailla netissä.

Mikähän siinä on kun näitä tummaihoisia ihmisiä esiintyy tällä hetkellä niin helvetisti?
Itishän on kirjaimellisesti Mustanaan ihmisiä. Huoh sentään. Ilmeisesti taas joku uskonnollinen juhla. Sainpas idean: Perustan oman uskonlahkon jossa on vähintään 100 eri syytä olla pois koulusta eikä poissaolot johda keskeytynyyseen kurssiin. Se olisi aivan mahtavaa loppujen lopuksi.

Mutta. Mistäs tänään on tapahtunut?
Hmm... Saksan opettajalla oli, Hmm, Vetävän näköiset nahka housut.
Örrr... Ruotsin tunnit edelleen tylsiä.
Matikassa yhtä ulapalla kuin ennenkin.
Ja sain tiedon että vaatteet mitkä tilasin eivät tulekkaan ihan heti, vaan saan ne joskus 2-4 viikon sisällä! Kyllä nyt vituttaa. -.-

CountdownKeskiviikko 02.11.2005 23:12

3 päivää! :)

BändikouluKeskiviikko 02.11.2005 23:11

Huahhah!

Tuommonen alkoi. Joka keksiviikko klo 18-1930--->
Hauskaa juu. Sampo kitarassa, Janne bassossa ja minä paukuttamassa.
Tälläkin turhala tiedolla voit pyyhkiä peppusi. Mene pois!

Hus!