IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Minkan jännä viikko.Tiistai 03.06.2008 00:59

Olen hieman myöhässä, mutta haluan kertoa viime viikostani. Se oli nimittäin todella jännä, ja siitä on todisteitakin (kunhan mami saisi todisteet laitettua :). Alkuviikosta minusta tuli virallisesti iso tyttö, sillä juoksuni alkoivat! ei se kyllä varmaan ollut ensimmäinen kerta, mutta täällä uudessa kodissa sitä oltiin odoteltu. sain myös maailman söpöimmät housut ! olen vain hieman tuhma ja "unohdan" ne piiloihin.

Mutta se oli pikkujuttu verrattuna siihen että kaverini tuli Jämsään! Ensinmäistä ketaa meille tuli koiravieraita , nimittäin ennenkin mainittu ystäväni mötkö :) sain nähdä mötköä kolmena päivänä, ja meillä oli superkivaa! pääsimme hyppimään metsään ja leikimme myös kotona. kun keskiviikkona mötkö lähti, päätin kapinoida ja mököttää koko päivän! (kyllä minua ehkä hieman nukuttikin:)

nyt voin vaan odottaa ensi kertaa :) tällä kertaa tuli myös kuvia todisteeksi.

Minka ja kevätpörräilytPerjantai 25.04.2008 16:02

On ihanaa kun lumet sulaa :) Pääsee juoksemaan pellolle, kävelemään metsään , kaivamaan kuoppia ja pulikoimaan mutakuopissa! (emäntä saattaa tästä olla erimieltä, mutta kun se on niiiiin kivaa:) Olen kovin söpö kun tulen pomppimaan äitin luo mutatassuineni ja -kuonoineni. Voi kun emäntä muistasi joskus ottaa kameran niin saisin söpöjä todisteita reissuistani!

Eilen kyllä olin hieman tuhma. Olimme taas mummulassa leikkimässä mamin kanssa, kunnes vapauden tuoksu osui nenääni. Kiilasin mamini kumoon (no ei ihan mutta melkein :D) ja kirmasin metsikköön. Juoksin ja juoksin kunnes muistin että jotain jäi. Piti äkkiä tehdä käännös ja siellähän se mami oli heristämässä nyrkkiä :D no ei, oli se tyytyväinen kun päätin tulla takaisin. Pakkohan se oli, kuka minua sitten rapsuttaisi ja antaisi ruokaa :O

Yritän olla jatkossa vähän kiltinpi 0:)

Minka koer-puistossa.Keskiviikko 16.04.2008 13:18

Lähdettiin Minkan kanssa Tampereelle reissuun jossa odotti hullukoer-Mötkö. Minka ja Mötkö sekosivat ja riehuivat koko päivän :D Yö meni myös häslätessä (Tanjaki sai osansa Minkan sekoilusta). Seuraavana päivänä Minka ja Mötkö lähti retkelle koer-puistoon ja voi että siel oli kivaa :) Minkakin osasi olla kiltisti, vain yhdelle koiralle piti vähä ärähtää (aidan toiselle puolelle), mutta sitten äiti suuttui niin sitten piti olla kiltisti. Rapaisina mutta onnellisina mentiin Mötkölle vielä unille, syömään ja lenkille. Sitten olikin aika mennä kotiin ja jättää Mötkö ja sen sekoilut taakse! (tosin Minka on kyllä ihan samanlainen :D)

Vois!Tiistai 25.10.2005 22:30

Vois!
- Vanhemmat »