IRC-Galleria



Eilen kävi neuvolatäti katsomassa tyttöä. Tytön lähtöpaino sairaalasta oli 3130g ja eilen punnittiin 3280g! Eli kyllä tissittelyllä tyttö saa tarpeeksi maitoa vaikka ensin sitä vähän epäilinkin.

Yöt sujuu hienosti. Tyttö nukkuu omassa pinniksessään äitiyspakkauslaatikossa ja heräilee siinä 2,5-4 tunnin välein. Tänään otin tytön seitsemältä viereeni, kun miehein lähti silloin töihin ja tyttö heräsi. Nukuttiinkin sitten ihan klo 11 asti!

Eilen "jouduttiin" antamaan tytölle tutti. Tyttö vaati koko ajan jotain suuhunpantavaa vaikka olisi juuri syönyt. Jos sattui nukahtamaan tissille ja pääsin siitä nousemaan tytön heräämättä, niin noin puolen tunnin päästä tyttö havahtui ja alkoi taas itkemään. Ja tätä menoa kesti noin viisi tuntia. No joo, huvituttinahan minä mielelläni olen pikku prinsessalle, mutta meillä on nyt muutto kesken ja en kerkiä mitään tekemään, kun toinen roikkuu tississä koko ajan kiinni. Tyttö kuitenkin jossain vaiheessa sylkee tutin pois kun nukahtaa, niin ei se koko aikaa suussa ole. Jatkan huvituttina oloa, kun muutto on ohitse!

Masuvaivoja ei pahemmin ole itketty, vaikka hirmu ahnaasti tuo maitoa välillä nieleekin tisusta ja kuulee selkeästi että ilmaa masuun menee. Välillä masussa kipristelee ja silloin kyllä takapuolikin laulaa sen mukaan!

Nyt täytyy mennä taas ihmettelemään pientä ihmettä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.