IRC-Galleria

Tänään tapahtunuttaTiistai 23.01.2007 00:40

On se vaan kumma miten paljon asioita kerkeää joinakin päivinä tapahtua. Tänä aamuna kävellessäni linkkapysäkille (ensin viillettyäni peukalooni helvetin syvän haavan pahvilaatikosta) satuin huomaamaan sellaisen hieman myyrän näköisen vanhan naisen. Kun viimein seisahduin paikalleni linkkapysäkille, niin nainen vain tuijotti minua. Olen oppinut katsomaan sivusilmällä niin en katsonut suoraan kasvoihin mutta sen tajusi SELVÄSTI, että se nainen mulkoili minua. Hän alkoi jututtamaan minua, kyseli kauanko olen Imatralla asunut ja onko linkka mennyt jo ohi. Oli se aika huvittava tilanne, kun jouduin oikein kumartumaan että kuulin mitä myyrä oikein puhui.

Sitten hän yhtäkkiä kysyi että uskonko että Jeesus tulee? Hämmentävää, miten nopea, vähän by the way-tyylinen lause saa melkein virneen naamalle (oli siinä pitelemistä, mutta luulen ettei hän huomannut että melkein kuolen nauruun hänen puhuessa Jumalassa ja saarnaamassa uskonko häneen), mutta pidin pokkani tilanteessa. Ja nauroin päässäni. Rehellisesti sanottuna nauroin vain koko tilanteelle, koska se oli niin hiton stereotyyppinen. Olen aina luullut sitä urbaanilegendaksi, että mummot tulee tuosta vain sanomaan että "Jeesus tulee, otatko vastaan?", mutta vasta kohdattuani moisen ilmiön, niin se oli huvittavaa. Minusta on silti niin vitun vammaista, kun jotkut nauravat "Hähää, sä uskot Jumalaan, vaik se ei ees oo olemassa, heheheheheheheheheh!!!", koska se on jotain niin ääliömäistä, mitä tiedän. Tilanteessa huvitti vain se, että "Ei tätä tapahdu kuin Ankkalinnassa", eikä se, että toinen uskoo Jumalaan.

Ok, se siitä. Hän tulee siis samaan linkkaan. Ei onneksi viereeni, koska olin todella väsynyt enkä jaksanut käydä keskustelua mistään. Tosin mietin mielessäni, miten huvittavaa olisi jos olisin sanonut että "Minun herrani on Saatana, hän pitää minua hyvänä. Kato ny näitä vaatteitakin, ei mikää Jumala tätä saa aikaa!" Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että ei herranen aika viitsi leikkimään toisen herkällä mielellä. Meinaan linkassa olisi voinut sanoa kuskille että "Älä päästä häntä tänne, hän on Kadotuksen tiellä! Luciferin käskyläiset Helvettiin bussista!" No jaa, olisi silti ollut hauskaa sanoa että "antaa Jeesuksen tulla, mä ootankin jo perse pystyssä kunnon kyytiä!"

Linkkamatkan loputtua saavuin koululle, jossa menin tanssiharjoituksiin. Harkat menivät ihan kivasti, vaatii vielä harjoittelua, mutta emme me sentään paskin pari olleet. Harkkojen jälkeen matkasin kouluun, koska olisi ollut tyhmää mennä töihin kahdeksi minuutiksi ja mennä takaisin "omaan" kouluuni. Minulla oli uusintakoe sovittu uusintakoe sille päivälle. Melkein heti kun astuin kouluun sisälle, alkoi kamala niiskutus ja helvetilliset kuumeoireet ja yskimiset. Siis mitä vittua, kiltisti menen kouluun PALJON ennen koetta, että kerkeän lukea kokeeseen ja että VARMASTI pääsen kokeesta läpi, niin tulee niin paha olo että hyvä että edes pystyssä pysyn. Sekin tuntui olevan vaikeaa, välistä piti mennä jonnekin piiloon kaatuilemaan (vessaan) ettei kukaan luule että olen pilvessä tai kännissä (ihan totta, silmäni olivat todella oudon näköiset/oloiset) niin veskissä piti vähän väliä istua ja rauhoittua sekä siinä sivussa huuhdella naamaa kylmällä vedellä, kasvoja kirveli niin hitosti, ja se sattui niin maan perkeleesti, puhumattakaan kirvelystä niskassa, jonka sain viikonloppuna ollessani arkunkantajana.

Kaiken paskanaolon sivussa käytin aikaa kokeeseen lukemiseen, että siis TÄYSIN VARMASTI en joudu uusimaan sitä kesällä. Eli homma meni siis näin: Minulla meni sekä välikoe että kurssikoe vituilleen, mutta jos kurssikokeen uusinnassa pääsen läpi niin en saa hylsyä fysiikassa ja kemiassa (se koe siis). Ok, seuraavaksi tulee se tärkein osa koko jutusta, joten muista tarkkaan: Välikokeessa aiheena olivat metallit ja epämetallit, kitkan lajit, ajanmittaus etc. KURSSIKOKEESSA oli aiheina kosmetiikka, jännite-, resistanssi- ja energialaskut (plus teoria) sekä säteilyn eri lajit. Ok, siis välikoetta EI voi uusia, vain kurssikokeen. Luin siis kurssikokeen aluetta ihan saatanasti, muistin kaikki varmasti etu- ja takaperin. Kun sain koepaperin käteeni niin huomasin että aiheet ovat välikokeesta. Sinä hetkenä iski uskomaton vihanpuuska, ja fysiikan opettaja saavutti ihan uuden tason vihajärjestelmässäni. Olisi ollut ihan kiva jos se SAATANAN KANTTURA OLISI ILMOITTANUT, ETTÄ SE VITUN KOEALUE ON SAMA KUIN SIINÄ SAATANAN VÄLIKOKEESSA, ETTEI TARVITSE LUKEA ALUETTA KURSSIKOKEESTA. SAATANA PERKELE HELVETTI VITTU.

Taisin nyrjäyttää aivoni, koska tajuttuani asian laidan menin hetkeksi lukkoon ja vain tuijotin sitä paperia. Sitten kuulin sydämentykytystä ja kuulin opettajan tuskanhuudot, ja mielessäni näin kuinka hänen hampaansa revitään yksitellen ja jätetään nivelistä roikkumaan suuhun, ja hänen suuhunsa kaadetaan suolaa. Ja lopuksi hän tukehtuu omaan veriseen oksennukseensa ja anoo armoa vielä kerran ennen viimeistä hengenvetoa, joka katkeaa aseen laukaisuun. Tämän ihanan valveunen jälkeen "heräsin" ja aloin tekemään koetta. Pitkin vittua, tietenkin. Olin siis turhaan lukenut kokeeseen, turhaan valvoin koulussa tunkkaisena silmät punaisena. Kokosin itseni, palautin kokeen ja menin alakertaan pesemään kasvoni kylmällä vedellä. Taas. Sitten otin kupin kahvia ja yritin pikkuhiljaa palautua todellisuuteen, ennenkuin menin teatterille, koska inhoan itseäni silloin kun olen.. tuota, toisessa maailmassa. Menin koulusta teatterille, omaksi onneksi normaalin oloisena. Ja loppu on historiaa.

Sanotaan nyt vain, että tämä päivä oli hanurista. Menen nukkumaan. Chinqui!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.