IRC-Galleria

Defoni

Defoni

is just a figment of your imagination

Fucked UpKeskiviikko 24.03.2010 22:16

En mä oikeastaan ole kiinni tässä ajassa. Tai tässä todellisuudessa, näissä ihmisissä, niitten tunteissa. Joskus mä en tajua tän jutun pointtia, ja se saa mut tuntemaan itseni vielä enemmän irtaantuneemmaksi.

Selvä suunnitelma, tarkoitus, olisi helpompi käsitellä. Ammattikoulussa tunsin tytön, joka tiesi tasantarkkaan haluavansa sen 2.35 lasta (ensimmäisen niistä ennen kuin täyttää 25), aviomiehen, kotiäitiyden, omakotitalon, kultaisennoutajan, lasten kasvattamisen kristinuskoon... Joskus ajattelen, että olisi paljon helpompaa, jos itselläkin olisi samanlaiset perus-konservatiiviset, länsimaisen sivilisaation yleisesti hyväksi katsomat päämäärät.

Kuinka helvetin helppoa se on, kun tietää, että omana tarkoituksena tässä maailmassa on etsiä se aviomies, kokeilla hieman lähetyssaarnaajaa ja synnyttää muutamat muksut, jotka puolestaan toistaa kaiken tämän saman, samoin kuin niiden lapset ja niiden lapset ja niiden lapset...

Ainainen jatkuvuus. Se tässä systeemissa on vikana; ihmiset ei tajua lopettaa ajoissa, ja kun mennään eteenpäin tyhmyys kasvaa, ja lopettamisen tajuaminen käy vieläkin vaikeammaksi.

Ihmiset on niin ihastuttavan järkyttyneitä kun ne hoksaa, ettet sä katso elämäntehtäväksesi ryhtyä lapsitehtaaksi.
"Miten sä voit sanoa noin?"
"Mikä sussa on vikana?"
Mikä sussa on vikana?

Ja sitten taas... Se on ihan se ja sama. Jos ne ei tajua sua, niin sä et tajua niitä, ja jos sä et tajua niitä, niin ne ei tajua sua.

Sarah Palin sanoo, että dinosaurukset ja ihmiset elivät yhtäaikaa maapallolla 6000 vuotta sitten - eli 65 miljoonaa vuotta sen jälkeen, milloin tiedemiehet sanovat suurimmanosan dinosauruksista kuolleen sukupuuttoon.

En oikein tiedä ketä syyttää; Palinin vanhempia vaiko uskontoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.