IRC-Galleria

Defoni

Defoni

is just a figment of your imagination

I'm pretty sure you suckSunnuntai 15.05.2011 06:42

Mä en pidä pikkulapsista, koska suurin osa niistä on sadisteja, jotka kaa kiksinsä aiheuttaessaan toiselle pahaa mieltä jättämällä tämän pois leikeistä, olematta jakamatta lelujaan ja ollen vain yleisesti keljuja mini-ihmisiä.

Mä en pidä teini-ikäisistä, koska suurin osa niistä on idiootteja jotka haukkuu ihmisiä sanoilla "homo", "lepakko" ja "vammainen", ja ne nostaa kauheita itku-huuto -kohtauksia julkisilla paikoilla, ja nämä naispuoliset ovat yleisesti vain kamalia ämmiä, ja pojilla on suuri tarve todistaa kuinka oma pippeli on isompi kuin sen toisen.

Mä en pidä parikymppisistä ihmisistä, koska suurin osa niistä on ihan pehmeitä päästään ja sitten ne vahinkoraskauden kautta menee ja kehtaa vielä lisääntyä, tai sitten ne haluaa leikkiä aikuista ja lisääntyy ihan tarkoituksella, mikä on kenties vielä kamalampaa. Ja ne etsii "kumppania elämäänsä", ja sitten ne löytää jonkun "kivan" ihmisen ja sen jälkeen elämästä muuttuu yhtä vitun saippuasarjadraamaa jonka yksityiskohdat on PAKKO JAKAA jokaisen kanssa, jonka on koskaan tavannut.

Mä en pidä yli kolmekymppisistä naisista, koska monet niistä tajuaa alkavansa muuttua oikeasti iäkkäiksi ihmisiksi, joten ne rupeaa elämään teini-ikäänsä toistamiseen, ja ne käyttäytyy yhtä typerästi ja lapsellisesti kuin mitä ne teki 15 vuotta takaperin.

Yli neljäkymppiset... Joko ne on onnistunut kasvattamaan jonkin sortin järkeä kalloonsa, taikka sitten kaikki edellämainitut seikat pätee niihinkin.

Yleisisti ottaen, mä en pidä ihmisistä. Oletan aina valmiiksi, että kaikki on idiootteja, jollei ne pysty toisin todistamaan. Yleensä ne ei pysty.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.