IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 05.04.2007 14:22

Illalla tuli tehtyä pieni profiili barrenssin ja stonetalonin rajalle. Listaan kuului perus barrenssin mobeja. Yksi taso tuli kun piti kattoa ettei turhia kuolemia tule (ja niitä tuli...paljon) ja jos tulee niin muokata profiilia sen mukaan. Tuli huomattua että enään ei oikein pärjää perus harmailla kamoilla vaan kohti AH:ta ja sieltä vähän gearia mukaan. Yön aikana botti ehti kerätä levelin jonka jälkeen oli kuollut (oon liian laiska laittamaan ghost waypointteja niin ei juokse takas ruumiille) ja oli logannut ulos.

6 slotin bagit alkaa käymään turhan pieniks mutta rahaakaan ei ole uusia ostaan joten täytyy jatkaa näillä mitä nyt on (yhteensä 40 slottia) ja hommata isompia kun rahaa löytyy tarpeeksi. Leatheri ei käy enään oikein kaupaksi (=light leather) ja hinta tippunut puolella :-/

Suunnitelmissa on että fire buildilla levelille 40 sitten respec ja frostiin että saadaan ice barrier=parempi kestävyys ja sitten lvl 50 speccaus takas fireen ja dragon's breathiin!

Kohta töihin ja ajattelin jättää botin grindaamaan (5000xp ja lvl 17) ja kunhan takas kotiin pääsen niin tekemään uutta profiilia.

Update 17.00: Botti oli tappanut n. 30 mobia ja sit lopettanu koska pelaaja lähistöllä. Viimeiset expat että lvl ja uutta profiilia tekemään.

update 20.14: Uusi profiili tehty ja leveli sillä jo hankittu! eli 18 lvl atm!
update: lvl 19 ja nukkumaan

Level: 19
Levels gained:5
gold:xx

l

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.