IRC-Galleria

Diandra

Diandra

Dona Nobis Pacem

Haaste!Lauantai 04.02.2006 18:11

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä. :>


1.) Jos olen yksin kotona (kuten tälläkin hetkellä) ja on pimeää, tarkistan aina sängyn ja sohvan aluset sekä katson koko ajan taakseni sillä eihän sitä koskaan tiedä kuka hullu on päässy meidän taloon. Oon tällaisina hetkinä aikalailla hermoraunio.

2.) Kun olen kotona ollessani tupakalla pihalla ja kuuntelen Mp3 soitinta niin tanssi samaan aikaan. Joudun tanssiessani myös pyörimään jonkinlaista ympyrää tarkistaessani, ettei naapurit näe kyseistä harrastustani ja tilaa valkotakkisia miehiä.

3.) Kun ystäväni Delvon sanoo mulle "sä oot ihan perseestä" mä repeen ihan totaalisesti.

4.) Puhun itsekseni ja paljon. Käytän välillä samaista kikkaa kun Samuel L. Jackson elokuvassa The long kiss goodnight ja lauleskelen asioista, joita teen esim. "laitan avaimet pöydälle". Se auttaa oikeasti tällaisia huonomuistisia varhaisdementikoita.

5.) Tuc -keksit aura´juustolla ja banaanilla on suurinta herkkuani (kukaan ei ymmärrä mua!!!).


Haastan seuraavat henkilöt:

PuzzLe
Emppi
Moon__Shadow
oivariini
Juakko

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.