IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.02.2007 19:58

Oi oli ihana torstai ja perjantai.

Ensin torstaina mentii Villen ja Leilan kanssa lahteen hoitaa asioita ja sit Leilan siskon parturiin. Siellä Natalia laitto Leilan hiukset näteiks ja sit Leila käski mun istua penkkiin,no ei sille uskalla edes sanoa EI :D .. Joten istuin. Natalia leikkas mun hiuksia pikkasen ja sit laitto IHANAT kiharat niihin ja sit kampauksen niihin (: ne oli ihanat ! Sit sieltä lähdettii takas kohti Lammia,käytii hakee Kiti Leilalta ja sit pakkasin ja Leila heitti mut kotiin. Sit viel koko päivän huipuks Nähtiin Helin kanssa iltapäivällä. Pidin Jeninan kanssa Raksua ja Roosaa kun Ville ja Heli meni kauppaan. Kun ne tuli kaupasta lähettii Helille ja Villelle kahville. Oltiin siellä salkkareiden loppuun saakka.
Heli oli ihana<3 Huomaavainen ja kiltti. Sit viel ku Kiti meni ja pissas Villen ja Helin päiväpeitolle,niin Heli ei suuttunu vaan sano et se on arkipäivää ja ei haittaa mtn ja hymyili vain.Se on niin ihana ystävä<3 Villekin vaikutti ihan mukavalta,mieheks :D

Perjantai aamuna puol seittemän vein Kitin pisulle kun se herätti mut ja kun pisut oli tullu mentiin takas nukkumaan. Tyttö nukku niin nätisti koko yön mun kainalossa ja sit jaloissa. Kun heräiltii joskus yhdeksän jälkeen syötiin ja lähdettiin pikkuselle lenkille tonne läheisen mäenpäälle metsään.Kiti oli niin onneissaan ku oli vapaana ja sai juosta <: Totteli hyvin ja tuli takaisin kun kutsui. Sitten päivällä joskus yhden aikaan menin leipomosta hakeen herkkunaperot ja sit äitiltä hakeen työkkäri paprun ja hipsin työkkärin eteen ja siellä Heli jo odottelikin mua Raksun ja Roosan kanssa. Heli jäi pitään Kitiä kun menin työkkärii hoitaa asioita. Kun tulin hetken kuluttua takaisin ulos,Heli kertoi kuinka Kiti oli itkeny mun perääni ku olin lähteny niiden luota,voi toista<3. Lähdettii Helille kahville,kotona oli Villekin,vaikka sen piti mennä töihin,mutta shika,ei se menny ku ei jaksanu.Siinä sitten keiteltiin kahvit ja syötiin naperot. Kolmen aikaan tuli Tyskyn Äiti Tiina käymään,toi Helille ja Villelle myöhäis kihlajais lahjaks jotain juttuja. Ja joskus ennen neljää tuli sitten Helin sisko Soila. Soila vaikutti oikein mukavalta,vaikkei se paljon puhunutkaan. Sitten joskus viiden aikaan lähettiin Kitin,Helin,Raksun ja Roosan kanssa käveleen,ja äiti poiki mut kesken reissun kotiin ku lähdettiin sitten Asuntovaunulla käymään (:
Olin niin ihanaa olla käymässä taas Helillä.

Ihanat päivät,Kiitos Heli<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.